Mi a véleményed az Anett névről?
Figyelt kérdés
2021. dec. 18. 08:53
1/12 anonim válasza:
Szerintem szép, engem is így hívnak, csak sajna egyáltalán nem illik hozzám. Egyébként több Anettet is ismerek, van köztük mindenféle ember, nem tudok kifejezett tulajdonságot kötni a névhez.
3/12 anonim válasza:
Jó. Normál név.
Egyik családtagom jut eszembe.
4/12 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, nyálas hatása van és a dupla t se tetszik a végén.
Egyébként egy nőies lányt képzelek el ilyen névvel, van is egy ilyen ismerősöm. A másik Anett, akit ismerek elég faragatlan, abszolút nem illik hozzá.
5/12 anonim válasza:
Szerencsétlen név, béna, ügyetlen lányhoz illik. Akit ismerek, ilyen.
7/12 anonim válasza:
Amig nem hivtak minden masodik parasztlanyt igy a ma harmincas generaciobol, tetszett. Azota mar emberekre asszocialok, nem sznobizmusbol, de nem tetszik. Pedig szep nev.
9/12 anonim válasza:
Nekem túl kemény. Lánynak valami lágyabbat választanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!