Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Felvennétek egy rejtett számot?

Felvennétek egy rejtett számot?

Figyelt kérdés

Ma meg tegnap hívtak vagy 5-ör. Bejövő hívásként annyit írt, hogy ismeretlen szám.

Korábban volt néhány negatív élményem emiatt, így azóta inkább hagyom a francba. Tudat alatt azért elkezdett foglalkoztatni, hogy ki lehetett az és mit akarhat. Ti felszoktátok venni a rejtett számot?

2023. okt. 27. 22:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%
Nem.Sokszor már nem rejtettet sem veszek fel.Politikai marhaságok,csalók,esetleg zaklató.De próbálkoztak már Otp nevében is rejtett számról.Akié fontos,azt úgyis tudom,aki meg valami nagyon fontosat akar,az írjon rám.Volt már ilyen,visszahívtam,és kész.
2023. okt. 28. 06:48
 12/18 anonim ***** válasza:
85%
Ha nem képes arra hogy látható legyen a száma én nem vagyok rá kíváncsi.
2023. okt. 28. 07:23
 13/18 anonim ***** válasza:
85%

Korábban olyan számot sem vettem fel amit kijelzett, de nekem nem volt név mentve hozzá.

Mióta gyerekem van mindent felveszek. Volt hogy orvosi rendelőből hívtak rejtetten.

2023. okt. 28. 15:25
 14/18 anonim ***** válasza:
59%

SOHA! Ha annyira titkos egy telefonáló kiléte, akkor őrizgesse csak a titkát az én közreműködésem nélkül!

A kijelzett ismeretlen szám sem érdekel!

Működik, - nem is keres semmilyen szélhámos!

2023. okt. 28. 17:01
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem, irjon. O akar vmit tolem, nem en tole szal engem kicsit se erdekel
2023. okt. 28. 20:07
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem volt olyan hogy egy nyomozó keresett rejtett számon. Fel veszem és ha közvélemény kutató vagy csaló akkor úgyis kinyomom. Egyszer kerestek az otp nevében hogy valami nagyon nagy tartozásom van és jó lenne rendezni a késedelmi kamatokat, mondtam nekik hogy nem adok ki semmilyen adatot erre az volt a válasza hogy akkor majd küldenek levelet, na azóta is küldik már három éve :)
2023. okt. 28. 22:55
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Valahol olvastam:

Ha te rejtett számról hívsz, akkor én vagyok olyan figyelmes és jólnevelt, hogy tiszteletben tartom a titkodat.😂

Szóval nem veszem föl.

2023. dec. 16. 10:59
 18/18 anonim ***** válasza:
72%
Soha nem veszem fel a számkijelzés nélküli hívást. Újabban le is van tiltva. A számkijelzésest is csak ha többször hív. Ha fontos információ akkor úgy is el leszel érve, rendőrség, bank, nav úgyis elér vagy e-mailban, vagy postai úton.
ápr. 11. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!