Felvennétek egy rejtett számot?
Ma meg tegnap hívtak vagy 5-ör. Bejövő hívásként annyit írt, hogy ismeretlen szám.
Korábban volt néhány negatív élményem emiatt, így azóta inkább hagyom a francba. Tudat alatt azért elkezdett foglalkoztatni, hogy ki lehetett az és mit akarhat. Ti felszoktátok venni a rejtett számot?
Nem szoktam felvenni, de mivel mostanában munkahelyekről várok választ, így biztos ami biztos felvettem a rejtett számot.
Azt tudni kell, hogy a számom mindig is rejtett volt, mégis időnként felhívott egy hangja alapján idősebb nő és ráadasul a kereszt nevemen szólított mindig. De vagy bolond, vagy téves, mert olyanokat kérdez pl, hogy "hogy vannak a babák?", "pakolászik a párod?", meg ilyenek, de nekem nincs se babám, sem párom, meg idősebb nő ismerősöm sem, aki tudhatná a számom. Fura nagyon
..
Erre ma hosszabb idő után megint hívott. Erre próbáltam úgy tenni, mintha ismerősök lennénk. De mikor megkérdeztem tőle, merre van most, akkor letette. Következő körben elfogom küldeni oda, ahová nagyon nem szeretne visszamenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!