Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Befostam hazafele, nagyon gáz?

Befostam hazafele, nagyon gáz?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok. Sosem fordult elő korábban ilyesmi. Hazafele jövet éreztem, hogy elkapott a fosás. Sietni kezdtem, egyszer meg sikerült “elfojtani”. Már itthon voltam a liftben amikor újra hirtelen ram tört és kb egyből be is fostam. Ez kb 3 oraja történt, azóta sem voltam wcn, nem faj semmi. Nem ettem semmi olyat. Korábban sose fordult elő ez. Nagyon gáznak érzem. Mással us történt már ilyen? Mi lehet az oka?
2023. okt. 27. 20:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
70%
Megesik mindenkivel. Bizonyos sportot űzők között gyakori jelenség.
2023. okt. 27. 21:44
 12/20 anonim ***** válasza:
70%

Nem volt ilyen, de olyan nincs szerintem, hogy nem ettél semmi olyat, mármint akármi lehetett, nem tudhatod, hogy a reggeli fornettidet, amit minden nap eszel, aznap nem-e domestosos kézzel pakolta ki az eladó, szóval érted. Vagy valamelyik kolléga utál, és öntött valamit a kávédba :D

Nekem is volt már hasmenésem olyan kaja után (itthon főzött, valami paradicsomszószos tészta volt talán), amit amúgy rendszeresen eszem és soha semmi bajom nincs tőle.

2023. okt. 27. 21:49
 13/20 A kérdező kommentje:

10 mire gondolsz?

12 köszi a korrekt választ. végülis elképzelhető :)

2023. okt. 27. 22:13
 14/20 anonim ***** válasza:
34%
Kár hogy nem metrón vagy buszon fostál be az viccesebb lett volna🤣🤣🤣😆🤣😆🤣😆🤣😆😆🤣😆🤣😆🤣😆🤣😆🤣😆🤣😆😆🤣😆🤣😆😆
2023. okt. 27. 23:17
 15/20 anonim ***** válasza:
80%
Semmi gond. Nekem volt rossz etrend eseten napi 5-6x random fosas utcan. Minden nap honapokon at.
2023. okt. 28. 00:35
 16/20 anonim ***** válasza:
Csak majdnem fostam be közterületen. Korábban ilyesmi epizódjaim nem voltak, aztán lám rendszeresebben előfordult és kiderült, hogy a glutén a ludas, később is kialakulhat egy érzékenység sajnos.
2023. okt. 28. 02:22
 17/20 anonim válasza:
23%
Biztos kilazultak az izmok attól a bizonyos dologtól……….
2023. okt. 28. 02:34
 18/20 PMC Wagner ***** válasza:
velem többször is előfordult már, volt hogy a gatya szárából ráztam ki a kolbászt (gerincsérvem van már 10 éve azóta vannak ezek a gondok de szerencsére ritkán, évi 1-2 alkalom)
2023. okt. 28. 02:36
 19/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy Rotty end Roll rajongó vagyol, csak eddig nem tudtál erről! :)
2023. okt. 28. 17:07
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Olyan még nem volt, hogy telibe kapott, de az már előfordult, hogy az elejét nem tudtam elkapni és az eleje becsúszott. Valami vírusos betegség miatt anno.
2023. okt. 30. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!