Megkérhetem erre a csomagfutárt?
November 7én jönni fog a délelőtti órákban egy csomagom és nem leszek otthon. Nem tudok szabit se kérni. Viszont november 10én már otthon vagyok.
Szóval november 7én reggel felhívhatom, hogy november 10én hozza házhoz a csomagomat?
Amikor a gls kiértesít akkor aznap tudod módosítani egyszer a kiszállítási dátumot és vagy helyet. Ezt egy elmailben küldik.
Na akkor módosítod a dátumot és kész.
Aznap reggel már hiába intézkedsz visszamegy a csomag. Utána nap még egyszer megpróbálja kivinni és ha nem veszed át akkor ennyi volt.
Szóval figyeld a gls értesítő emailjét.
Nov. 7-én felhívni nem kicsit bunkóság. Ha nem vagy otthon, és TUDOD, akkor az a minimum, hogy szólsz nekik már most, hogy ne szállítsák ki.
Vagy kérd automatába.
Asszem értem a gondot egyébként. Ha a könyv a megjelenés másnapján lesz kézbesítve, akkor nem tud még szólni a futarnak, hiszen még nem rendelte meg a kiadó a szállítást.
De: amikor átadják a futárnak a raktárból, kapsz egy e-mailt, abban általában van link a felülethez, ahol tudsz módosítani címet is, kiszállitási dátumot is a legtöbb esetben.
16
Áruld el hogy tud a futárnak most szólni mikor még fel sem adták a csomagot?
Ne írjunk már hülyeséget.
Akkor tud változtatni kiszállítási dátumot amikor feladták és a futárcég értesítőt küld.
18-as, az megvan, hogy NEM a futárnak kell szólnia, hanem a kiszállító cégnek, hogy adott napra NE ütemezzék be a csomag kiszállítását.
Vagy itt mindenki életképtelen és nem tud szöveget értelmezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!