Mit jelent ez egy ferfinel? L
Figyelt kérdés
Ha egy ferfi nem tud felhozni semmi temat egy lanynak, es csak varja hogy a lany szoljon valamit allandoan?2023. okt. 23. 18:00
2/13 anonim 

válasza:

Valószínűleg izgul, tapasztalan, ezért szótlan.
3/13 A kérdező kommentje:
Nem tapasztalatlan.
2023. okt. 23. 18:04
5/13 A kérdező kommentje:
De o jarkal oda 😅 es nem mast nez
2023. okt. 23. 18:06
6/13 anonim 

válasza:

Reménykedj, hogy legalább jó az ágyban, mert beszélgetni nem fogtok sokat.
7/13 anonim 

válasza:

És én is ilyen vagyok :D (F)
Nálam ez azért van, mert kiköpött más szokásaim, érdeklődési köreim, életvitelem van, mint a lányoknak, és kajak tényleg nincs miről beszélgetni velük :D
8/13 anonim 

válasza:

Azt jelenti le kell lépni gyorsan, mert az ilyenre mondják, hogy van még egy gyerekem. Döntésképtelen, életképtelen nyomi béna suttyó lesz mindig is.
9/13 anonim 

válasza:

Azt jelenti, hogy egy balfék. Keress másikat, ha jót akarsz magadnak.
10/13 Senior Séf 

válasza:

A férfi a tettek embere. Nem kenyere a fecsegés. akkor beszél, ha MOND is valamit. Nekem közel 50 felejthető kapcsolatom volt, de mindegyiknek az elején a kínok kínját éltem meg.
A nőknek ez érthetetlen. Az ő agyuk a kapcsolatépítésre, kapcsolatteremtésre termett. Sokkal fejlettebb a beszédkészségük, órákig tudnak fecserészni a semmiről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!