Egy férfinek ha sosem láttad még a kocsiját, annak valószínűleg nincs?
És csak hazudik hogy Ford Mustangja van? Munkába mindig bicajjal jár és a kérdésre hogy amúgy van kocsid és milyen, azt mondta Ford Mustang Fastback GT.
Na most három év alatt sem munkában, sem városban nem láttuk vele. Erre azt mondja ezt nem munkába járásra vette.
Igazából egy olyan autó anno 13 millió forinttól (új) elhozható volt, szóval nem beszélünk egy őrülten elérhetetlen autóról.
Én ismerek olyat a munkahelyemen, aki szintén biciklivel jár mindenhova és csak autópályára megy fel vezetni néha-néha a garázsban lévő 20 milliós autójával.
Én a helyedben inkább tennék magasról az egészre, ha mégis utána akarsz járni a dolognak, megkéred hogy nem-e nézhetnéd meg élőben, mert tetszik a modell, stb.
Kérdező!
Te nő vagy. Ha van Mustang érdekel, ha nincs Mustang, nem érdekel a férfi? 🤣 nem semmi vagy!
# 3
semmit, az insta vagy facebook profilján sincs róla fotó
# 8
de én még ilyet nem láttam hogy ha ilyen kocsija van akkor télen nyáron bicajjal jár munkába, hagyjuk már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!