Talán nem nekem való ez a munka?
Vendéglátásban dolgozom, de egyszerűen úgy feltudnak bosszantani az emberek.
Példának okáért tegnap megyek, sőt rohanok a dolgomra erre jött egy fiatal tini lány aki, nehogy arrébb húzódott volna, hanem még nekem jött.
Meg összeségében, úgy gondolom, miszerint az emberi faj a legbutább az állatvilágban (tisztelet a kivételnek).
Ezért sokszor gondolkodom azon, hogy talán a vendéglátás nem az én asztalom.
Az emberek sokfelek, sajnos vagy szerencsere. Nekem tobbszor javasoltak idegenek, h vendeglatasban dolgozzak, mert, h kedves, kozvetlen es segitokesz vagyok. Erre mindig azt valaszolom, h szeretem megvalogatni az embereket, akikkel kapcsolatba, interakcioba szeretnek kerulni. Igy ez nem palya nekem.
Kereskedelem, vendeglatas ilyen terulet, ott ezek mindig elo fognak fordulni.
A vendeglatas nem a te asztalod.
Nyilván te sem vagy lángész ha utálod az embereket és mégis ilyen szakmában helyezkedsz el.
Erre hallottam egy jót Mucsitól: ne legyél rájuk dühös, ezek ugyan olyan hülyék mint te.
Ahogy látom kőkeményen lepontoznak itt mindenkit az őszinte vélemény miatt, de egye fene.
Már bocs, de miért kellene a vendégnek arrébb ugrania, ha te épp arra sietsz? Udvariasságból megteheti, ha észrevesz egyáltalán, de vendéglátásban neked kell először udvariasságot mutatni, mivel te vagy a vendéglátós, főleg egy nővel szemben.
Ez a munka nem talán, hanem határozottan nem neked való. A vendégeknek sincs szüksége ilyenekre. Van már így is elég bunkó a szakmában. Menj el kamionosnak, vagy valami hasonló magányos munkára.
Nem az őszinte véleményeddel van problémája a legtöbb itt lévő embereknek, hanem a stílusoddal.
De ez csak az én véleményem.
A fiam ugyanígy van. 8-ban még ez volt az álma, elvégzett egy vendéglátásszervezői szakgimnáziumot, de már az utolsó éven mondta, hogy ő bizony nem fog a vendéglátásban dolgozni. Bizony itt ugyanúgy ki lehet égni, mint az egészségügyben vagy az oktatásban. Nem mindenkinek való.
A fiam most informatikát tanul.
Azt javaslom, keress egy olyan szakmát ahol nem közvetlenül emberekkel kell foglalkozni, főleg nem embereket kell kiszolgálni!!! Nem késtél le semmiről, válts időben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!