Miért vagyok ennyire motiválatlan? Hogy vegyem rá magamat egy új hobbi elkezdésére, amiből talán még pénzt is tudnék csinálni?
Foglalkozz vele napi 1-2 órát nem muszáj ott ülnöd órákat
Illetve gondolja arra ha bejön lehet a magad ura lehetsz nem másnak gürizel
Ha elsőként szeretnél éhen halni, ahhoz mondjuk nagy motiváció nem fog kelleni...
Amúgy nem kell olyan nagy összeg, ha jól be tudod befektetni. Én pl. multimilliárdos lennék, ha nem kellett volna egy családi vészhelyzet miatt kivennem a pénzem pár éve a kriptókból. Kb. $4-ért vettem egy rakás ETH-t annak idején, ma érne darabja több, mint $1500-at. Én elsősorban ilyen irányban gondolkodnék a közeljövőben, ha csinálsz egy kis extrát, amit nem félsz elbukni.
Hát nincs is, jelenleg is aközött választhatok, hogy éhen halok-e vagy öngyilkos leszek-e... (a kevés pénzemet kajára vagy pszichológusra költöm-e)
Jaj én ezekhez nem értek. Egyszer próbáltam megtanulni, úgy volt, hogy valaki segít is benne, de nagyon sötét vayok hozzá, meg nincsen kezdőtőkém se (mondom, jelenleg 1,5 hónapa kajára se költök).
Ha étkezés nélkül is életben tudsz maradni, az a legjobb. Ezzel már hatalmas előnyhöz jutottál másokkal szemben.
Ha nincs semmilyen megtakarításod, érdemes előbb egy hagyományos melót keresni és abból félretenni kriptóra, amennyit csak tudsz. A vásárlási/tárolási folyamat amúgy nem bonyolultabb, mint bármelyik netes banki szolgáltatás. Regisztrálsz egy tőzsdére mint pl. Binance, ahova egyenesen a bankkártyádról is tudsz pénzt utalni, aztán pár kattintással vehetsz is kriptót. A nehezebb feladat inkább az, hogy eldöntsd, miből mennyit vegyél, de YT-n erre vannak elég jó elemzések, amik segítenek dönteni.
Úgy értettem, hogy 1,5 hónapja összesen kb 3000 ft-ot költöttem kajára, amiből nagyon ritkán eszek, és néha párom segít, illetve azt eszem, ami alapból van itthon, pl a tésztákat meg rizst, amit már egy éve megvettünk kb.
Most lett munkahelyem, ma kezdek, meg előtte is volt, csak... hosszú, családon belül nagyon átb.sztak...
Én amúgy tényleg próbáltam már elmélyülni a kriptovaluták világában, olvasgattam is róla meg youtube videókat is néztem, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy nem nekem való, tényleg full hülye vagyok hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!