Más is próbál küzdeni az alkohol ellen?
Biztos a világban van más is így,de ezért kár piálni.Kiadsz egy csomó pénzt,aztán folyamatosan kínlódsz a fent írtak miatt is,meg a másnaposság miatt is(hacsak nem iszol rá és folyamat be vagy mattulva).
Én sörözgetni szoktam,de jelenleg (és kb.2 hónapja) vagyok úgy,hogy egyre jobban nem kívánom és egyre jobban sajnálom rá a pénzt,főleg ha jön az az 50 Ft-os plusz betétdíj baromság.Szerencsére nincs semmi bajom,ha nem iszom,sőt jobban is vagyok.
Szerintem Te is próbáld meg elhagyni a francba,úgy sz.r az egész piálás,ahogy van.54F
Te kérdezted,hogy "más is"?Ez volt a kérdés.Nem írtad le,hogy ha igen,akkor írja le pl. a tapasztalatait erről,stb.
Mivel kapcsolatban vagy cinikus?
4#
A fogyasztói létünkkel.
A társadalom ilyenné nevelődött/rendeződött/alakult.Minden problémát az emberiség csinál saját magának.
Írnál példát,mire gondolsz?
6#
Amiről nem tudnék az nem is fájna. Élnék egy kis egyszerű életet és ha éhendöglök stb. akkor ez volt a sorsom. Nincs fogyasztói nyomás, hogy részt vegyek ebben a képtelen fejlődésben, versenyben. El lennék egy picike tanyán. Csak az a probléma felszámoltuk ezt az életmódot is. Manapság pénzt, időt, energiát kéne belefektetni és fokozatosan nem elvágólag kivonulni. Nem lehet széllel szemben hugyozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!