Miért olyan nagy szám Fostos Csenge?
Figyelt kérdés
Én utálom, mindig a pénzével villog, a sok 10-en éves meg ujjong neki! Könnyű úgy híres influenzásnak lenni hogy, apuci anyuci tele van pénzel! Így ő is könnyen eltudod indulni a social médiában ! Mi lenne vele ha egy csóró magyar lenne? Akkor is ilyen híres lenne?2023. okt. 20. 06:20
3/10 anonim válasza:
Miért zavar ennyire? Ha ennél nagyobb teljesítményre nem képes, akkor tíz év múlva senki nem fogja tudni, hogy ki ő. De amint látod, sokan most sem tudják.
7/10 anonim válasza:
Fostner Csenge lenne az. Nem követem, és nem is érdekel abszolút, az a helyzet. 😂
Inkább elmegyek a sok idióta videó megnézése helyett bárhova, például túrázni, minthogy én ilyen senkivel foglalkozzak.
8/10 A kérdező kommentje:
Igen A Forstner Csengére gondoltam!
2023. okt. 20. 12:23
10/10 A kérdező kommentje:
Még nem ! Aztán ki tudja
2023. okt. 24. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!