Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményed az élet...

Mi a véleményed az élet látásomról?

Figyelt kérdés

Bármilyen nehéz is az élet, vagy bármi is történik, sose szabad öngyilkosnak lenni. Erősnek kell maradni.. mert az élet szép! Az élet az egyetlen lehetőség! Egyszer élünk!! Csak egyetlen egyszer. Utána már nem! Meghalunk itt hagyjuk e világot örökre! Soha többé nem térünk vissza. Nem éri meg eldobni magunktól az életét. Mert egy van belőle és vissza nem kapható már soha.

(24F)

2023. okt. 19. 07:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Mindenki veszít el hozzátartozót, gyereket, szülőt..stb.

A kérdés még mindig az, hogyan viszonyulsz a kialakult helyzethez, hogyan próbálod meg túl tenni magad rajta, végig mész-e a gyászfolyamaton és hagyod, hogy idővel a sebek begyógyuljanak.

Attól, mert valakid meghalt, még nem kell öngyilkosnak lenned.

2023. okt. 19. 14:54
 22/22 anonim ***** válasza:

6-os

4-es vagyok.

Jó pár éve pszichózissal és súlyos pánikrohamokkal kezdtek el kezelni pszichiátrián.Ez teher volt a családomnak is.Ma már mondhatom,hogy sokkal jobban vagyok,megtanultam kezelni ezeket a dolgokat.Természetesen az öngyilkosság jogát senkitől nem lehet elvenni,és nem ítélhetek el egy öngyilkost.

2023. okt. 20. 05:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!