Mi a véleményed az élet látásomról?
Bármilyen nehéz is az élet, vagy bármi is történik, sose szabad öngyilkosnak lenni. Erősnek kell maradni.. mert az élet szép! Az élet az egyetlen lehetőség! Egyszer élünk!! Csak egyetlen egyszer. Utána már nem! Meghalunk itt hagyjuk e világot örökre! Soha többé nem térünk vissza. Nem éri meg eldobni magunktól az életét. Mert egy van belőle és vissza nem kapható már soha.
(24F)
Nem értek egyet. Tele van klisés nagyotmondással, ami a valóságot igazi krízishelyzetben nagyon nem tükrözi. Szerintem ha valaki igazán meg akar halni, akkor joga van hozzá. Nekünk embertársaknak kötelességünk megelőzni törődéssel, gondossággal, de van úgy, hogy már ez sem elég.
Honnan tudod, hogy csak egy életünk van? Lehet, hogy nem is egy. Senki sem jött még vissza a túloldalról, nem tudhatjuk visszajövünk-e vagy sem.
Lehet, valakinek tetszik a látásmódod és egyetért vele, én nem. Lehet, az enyémmel sem értenek egyet. De különbözőek vagyunk és ezzel konkrétan semmi baj sincs :)
Az hogy tudatlan vagy.
Az èlet szèp? Mi van ha ágyban fekvő beteg vagy, felfekvèses, esetleg húsevő baktèriumod is van. Hm? Milyen szèp lehet így "èlni".
Csövesnek is jó lehet lenni, főleg nőkènt.
Rengeteg èlethelyzet,betegsèg van ami abszolút tönkreteszi az ember èletèt. Ha valaki öngyilkos akar lenni, az a saját döntèse. Tegye meg úgy, hogy másokat nem visz magával
Kifejezetten irritál az ilyen "nem szabad öngyilkosnak lenni" meg az öngyilkosság bűn és bezzeg a rákos kisgyerek meg élni akar hozzáállás
Az ilyen embereknek kb semmi beleérző képességük és semmit se láttak a világból ha nem tudnak olyan szituációt elkepzelni amikor egymilliószor jobb valakinek odaát mint itt a CSODASZÉP GYÖNYÖRŰ eletben ahol állandóan háború zajlik,emberek millió éheznek,olyan betegségekkel kell együtt élni amik súlyosan károsítják az élet minőségét stb
Szóval finoman szólva is elitelem az ilyen balga rózsaszín felhős hozzá állást
Saját példa: anyukám 12 évig volt daganatos beteg. Sajnos meghalt 56 évesen 6 évvel ezelőtt. Ő élni akart mindvégig, volt célja, minden tőlünk telhetőt megtettünk, hogy meggyógyuljon, de sajnos meghalt.
Engem igenis irritálnak az olyan hisztigépek, akik teljesen makk egészségesen öngyilkosok akarnak lenni, ahelyett, hogy elmennének egy pszichológushoz, vagy pszichiáterhez, hogy a lelki dolgaikat rendbe tennék.
Ők nem halálos betegek, viszont egy daganatos már nagyobb valószínűséggel az.
Szóval, én továbbra is azt tartom, hogy aki öngyilkos szeretne lenni, az gyáva.
6os vagyok
Saját példa szintén családból sajnos
Örülj addig amig nem tudod hogy a mentális betegségek is milyen mértékben tudják megnyomoritani az ember életminőségér.. szóval még tovabbra is tartom hogy aki képtelen megérteni hogy valószínűleg volt OKA az illetonek hogy ne akarjon élni az számomra tudatlan ember aki csak a saját mikrovilága szerint tud gondolkodni
Hát elég közhelyes.
Én úgy vagyok vele, hogy az élet szar, de ez van, ezt kell élvezni, más nincs.
Ha meg problémád van, az öngiylkosság nem megoldás. Mármint... ha a kockán belül van a probléma, akor a megoldásnak is ott kell lennie, kilépni a kockából menekülés.
Felőlem lehet más öngyilkos, csak ne mondja azt, hogy ez megoldás. Nem megoldás, hanem a problémától való elmenekülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!