Milyenek a sváb származású embereknek?
Figyelt kérdés
Érdekel minden sztereotípia,tapasztalat stb. Hogy illenek bele a magyar társadalomba? Igaz,hogy régen csak sváb, svábbal házasodott?2023. okt. 16. 08:15
11/12 anonim válasza:
A sváb családfa vissza lett vezetve Németországig, az ősok 1730-as èvek környèkèn èrkeztek az országba. A nagyszüleim mèg beszèltèk a nèmetet, a nagybátyám mikor iskolába ment nem tudott magyarul. Aztán háború utáni kitelepítés, S onnantól a család csak magyarul beszèl, az èteleken kívül szerintem nem maradt semmi ami arra utalna hogy svábok lennènk.
Szerintem a svábok nagyrèsze integrálódik.
Szóval szerintem rendes dolgos emberek vagyunk, sokat tanultam, diplomát szerzett majd mindenki a családban, unokatestvérek is. Èn pl nem szeretek felesleges dolgokra költeni, de ami kell azt szónèlkül megveszem.
De általánosítani szerintem nem lehet.
12/12 anonim válasza:
Sváb vagyok. Szoktam kertészkedni. Nem járok étterembe. Spórolós típus vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!