Miért vannak megindulva az emberek úgy mintha nem lenne holnap? Tudja mindenki, hogy még 2 nap a jó időből, aztán vasárnaptól lehet otthon kötögetni? Még ha eddig nem lett volna elég nyár vége óta a plusz 1,5 hónap ráadás a jó időből...
Figyelt kérdés
2023. okt. 13. 16:03
11/13 anonim válasza:
vicc hogy október közepe van és szinte nyári meleg van.. pár évtized és sivatag lesz az ország helyén, örülhetsz majd kettes
12/13 anonim válasza:
Rajtad csattan a vicc, fa.om se kötöget otthon, én kinn vagyok akkor is, ha fázom. Hál' Istennek, hogy a többi ember is így gondolja ezek szerint, volt két év, amíg erőszakkal be voltunk parancsolva a lakásba, addig a magad fajta antiszociálisak kiélhették magukat, remélem, mindenki tényleg megindul a szérózsa minden irányába, aztán ha nem tetszik, én úgy hallottam, hogy adnak olcsón tanyákat határmenti vármegyékben, lehet menni, ha nem akarsz embert magad körül.
13/13 A kérdező kommentje:
Pont ez az érdekes, hogy a covid előtti időkben mindenki otthon ült, mindenki home office-ban akart dolgozni, majd covid vége óta eltelt 2 év, de még mindig mindenkinek mehetnékje van össze-vissza (abból is látszik, hogy mennyire, hogy szakadó esőben töredékére esik vissza a forgalom a munkaidős csúcsokat kivéve).
2023. okt. 15. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!