Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit éreznek azok az emberek,...

Mit éreznek azok az emberek, akik kényszeresen feltöltenek képeket napi szinten az Instagramra?

Figyelt kérdés

Több ilyet ismerek. Vannak, akik már csak azért fotóznak, hogy mehessen fel intásra..."kontent kriétör vagyok..."

Mit gondoltok ezekről? Tudják magukról, hogy valami nem okés?

2023. okt. 13. 14:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%

Nem vagyok sem megkeseredett, sem primitív pronyó. De még csak különösebb érzelmet sem vált ki belőlem egy-egy feltöltés.

Egyszerűen csak szeretek (és tudok) fotózni, látok sok érdekes, szép, vicces dolgot amit szeretnék megosztani másokkal, hogy ők is lássák. Aztán majd ők eldöntik, megnézik-e vagy sem, hiszen nem tartok a fejetekhez fegyvert, hogy nézzetek és irigykedjetek... :D

2023. okt. 13. 19:10
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

"Már bocs, de ha én a valóságban élek, nem pedig az Instán, akkor megkeseredett vagyok?"

Már bocs, de ha a valóságban élnél, akkor ezt a kérdéskört a barátaiddal beszélnéd meg egy jó sör mellett, nem a virtuális világban.

2023. okt. 13. 19:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Egy kép feltöltése azt jelenti, hogy valaki nem a valóságban él?
2023. okt. 14. 01:50
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekik ez oromforras. Nekem is erthetetlen, de nem zavar. Nem veszek roluk tudomast. Az elteti oket, hogy hanyan neztek a kepeket. Ilyen lett a vilag!
2023. okt. 14. 06:43
 15/15 anonim ***** válasza:
45%

Megerősítést várnak a környezetüktől hogy ők milyen "frankók"!

Szívecske, lájkvadászat, kívülről összekoldult önbecsülés!

2023. okt. 14. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!