Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen tulajdonságaid alapján...

Milyen tulajdonságaid alapján gondolod magad szerethető és tisztelhető embernek?

Figyelt kérdés
Esetleg milyen tulajdonságok alapján szeretsz meg valakit vagy érzel tiszteletet iránta?
2023. okt. 13. 10:32
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Akik azt írták, hogy nem szerethetőek....magukat sem szeretik vagy magukat szeretik de ennek ellenére tudják/gondolják, hogy másoknak ez mégse menne olyan könnyen?
2023. okt. 13. 13:41
 12/17 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok, magamat nagyon is szeretem, és akik engem szeretnek azokról tudom hogy valóban szeretnek. Sose voltam depressziós, és nagyon ritka hogy szomorú vagyok. Egyszerűen csak visszafogott vagyok, és akit nem találok rá "méltónak" nem engedem magamhoz közel, mert pont hogy annyira szeretem magam hogy buta/kétszínű/közönséges emberekkel nem vegyülök. Arra gondoltam hogy nehezen vagyok szerethető, hogy nem az a tipikus nagydumás vagyok aki szereti hallani a saját hangját és bárkivel eltársalog csak hogy jópofizzon.
2023. okt. 13. 14:13
 13/17 anonim ***** válasza:

#11: Hogy szerethetném magam, ha saját magam is tisztában vagyok vele, hogy ne mvagyok szerethető?

2023. okt. 13. 14:18
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően kedves, nyitott személyiség vagyok, bár tény, hogy néha fura humorom van és tudok szarkasztikus, ironikus is lenni. Igyekszem az "élni és élni hagyni" elv mentén intézni az életem, nem a rosszat, hibákat keresni másokban. Ahogy öregszem azért fogy a türelmem mások felé, ezt határozottan érzem. Segítőkész vagyok, de idegenekkel, kevésbé fontos ismerősökkel szemben azért meghúzom a határaimat, szeretteimnek azonban igyekszem mindenben segíteni (szerencsére normális családunk van, ez nagyjából kölcsönös egymás irányába). Érdeklődő vagyok, szívesen csinálok különféle programokat másokkal, ez is segít. Cserébe elviselik a rossz tulajdonságaimat (szófosás, pontosság nem erényem, túlgondolok mindent stb.) :) :D Én is hasonló tulajdonságokat keresek és kedvelek másokban.
2023. okt. 13. 16:03
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tisztelhető vagyok az elhivatott munkaszeretetemért vagyis a munkám során történő elköteleződésért az embertársam felé, mivel emberekkel dolgozom, és segítő munkát végzek.

Szerintem a felelősségért is tisztelhető vagyok, amivel a fiam nevelése felé fordulok.

Szerintem azért is tisztelhető vagyok, amiért szabálykövető vagyok.

Szerethető szerintem azért vagyok, amilyen figyelmes, mosolygós, lendületes odaadással fordulok mások felé. Vagy csak mert simán cuki vagyok.

2023. okt. 13. 18:01
 16/17 anonim ***** válasza:
48%

Általában nem szeretnek az emberek. Akárhová sodor az élet, kiskorom óta, mindenhol süt rólam, hogy görcsös megfelelési kényszeres és gyenge felfogású vagyok. Nehéz volt a suliban és nehéz a munkahelyeken is. Rögtön beleraknak a "felejtős" skatulyába. Aki megismer jobban, az tudja, hogy mindenemet odaadnám azokért, akik elfogadnak és így is szeretnek. Jó tulajdonságok? Nagyon szorgalmas ember vagyok, kitartó a munkában, nagyon erős a lelki világom, sok mindent megéltem és sok mindent kibírok. Formálható természetem van, nem makacskodok és nem vagyok sértődős. Velem könnyen lehet beszélgetni, nem zárkózom be az emberek elől.

Milyen embereket kedvelek? Akik közvetlenek és nem játszák az eszüket. Elfogadják a másik ember véleményét. Akik akkor is kedvesek a másikkal, ha rossz napjuk van.

2023. okt. 13. 19:25
 17/17 anonim ***** válasza:
45%

Kedves, tisztelettudó, segítőkész, becsületes, szavahihető, őszinte, megbízható, lelkiismeretes vagyok, igényes a munkámra, bár sajnos a határidők betartása nem mindig nagy erősségem. Nem x napos csúszásra kell azért gondolni, de ilyen téren tényleg vannak hiányosságaim.

Engem általában a szigorú, nagy elvárásokkal "követelő" emberek szoktak szeretni, ami sokszor elég motiválóan is hat rám. Bár figyelnem kell, mert olyankor képes vagyok túlvállalni, túlhajtani magam.

Jelenleg nincs olyan ember az életemben (szüleimtől, unokatesóimtól eltekintve), akire azt tudnám mondani, hogy szeretem. Nálam ez nagy szó, és ezt tényleg ki kell érdemelni, pl. azokkal a dolgokkal, tulajdonságokkal, amiket magamról is írtam, pluszban becsüljön meg, értékeljen, legyen jó hallgatóság, beszédpartner.

Azt viszont nagyon nem szeretem, ha visszaélnek velem, a kedvességemmel és készpénznek vesznek.

2023. okt. 18. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!