Milyen tulajdonságaid alapján gondolod magad szerethető és tisztelhető embernek?
#11: Hogy szerethetném magam, ha saját magam is tisztában vagyok vele, hogy ne mvagyok szerethető?
Szerintem tisztelhető vagyok az elhivatott munkaszeretetemért vagyis a munkám során történő elköteleződésért az embertársam felé, mivel emberekkel dolgozom, és segítő munkát végzek.
Szerintem a felelősségért is tisztelhető vagyok, amivel a fiam nevelése felé fordulok.
Szerintem azért is tisztelhető vagyok, amiért szabálykövető vagyok.
Szerethető szerintem azért vagyok, amilyen figyelmes, mosolygós, lendületes odaadással fordulok mások felé. Vagy csak mert simán cuki vagyok.
Általában nem szeretnek az emberek. Akárhová sodor az élet, kiskorom óta, mindenhol süt rólam, hogy görcsös megfelelési kényszeres és gyenge felfogású vagyok. Nehéz volt a suliban és nehéz a munkahelyeken is. Rögtön beleraknak a "felejtős" skatulyába. Aki megismer jobban, az tudja, hogy mindenemet odaadnám azokért, akik elfogadnak és így is szeretnek. Jó tulajdonságok? Nagyon szorgalmas ember vagyok, kitartó a munkában, nagyon erős a lelki világom, sok mindent megéltem és sok mindent kibírok. Formálható természetem van, nem makacskodok és nem vagyok sértődős. Velem könnyen lehet beszélgetni, nem zárkózom be az emberek elől.
Milyen embereket kedvelek? Akik közvetlenek és nem játszák az eszüket. Elfogadják a másik ember véleményét. Akik akkor is kedvesek a másikkal, ha rossz napjuk van.
Kedves, tisztelettudó, segítőkész, becsületes, szavahihető, őszinte, megbízható, lelkiismeretes vagyok, igényes a munkámra, bár sajnos a határidők betartása nem mindig nagy erősségem. Nem x napos csúszásra kell azért gondolni, de ilyen téren tényleg vannak hiányosságaim.
Engem általában a szigorú, nagy elvárásokkal "követelő" emberek szoktak szeretni, ami sokszor elég motiválóan is hat rám. Bár figyelnem kell, mert olyankor képes vagyok túlvállalni, túlhajtani magam.
Jelenleg nincs olyan ember az életemben (szüleimtől, unokatesóimtól eltekintve), akire azt tudnám mondani, hogy szeretem. Nálam ez nagy szó, és ezt tényleg ki kell érdemelni, pl. azokkal a dolgokkal, tulajdonságokkal, amiket magamról is írtam, pluszban becsüljön meg, értékeljen, legyen jó hallgatóság, beszédpartner.
Azt viszont nagyon nem szeretem, ha visszaélnek velem, a kedvességemmel és készpénznek vesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!