Mi hiányzik a boldogságodhoz ebben a pillanatban?
2-es
"sosem voltam igazán boldog "
Mitől lennél igazán boldog?
Igen,rosszul csináltam sok mindent :(
Pl hittem, hű voltam és sokszor elnéztem sok linkséget.
Hogy elkészüljön az otthonunk.
3 éve kötöttünk szerződést és mindig valami rajtunk kívülálló gebasz miatt áll az építkezés, amiről a kivitelező sem tehet. Frusztráló, mert márciusban születik a kisfiunk és jó lett volna addigra beköltözni, de most nem látok rá esélyt.
Tudom, first world problem, nem is panaszkodni akarok. Van hol lakjunk, szeretjük egymást, várjuk a babát, tehát összegészében nagyon jól alakulnak a dolgok, már csak a ház hiányzik ahhoz, hogy tökéletes legyen minden.
26/N
Milliárdok tennének boldoggá. Én is több, mint 6 éve vagyok egyedülálló, de én már megszoktam, meg nekem nem is kell kapcsolat, ha úgy veszem, túlságosan szabadelvű vagyok, csakis a pénz tenne boldoggá igazán, nem lenne többet gondom, az biztos. Ja, és gazdag emberként is ugyanúgy szerényen élnék, nem vágnék fel a pénzzel.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!