Miért nincs vkinek normális célja?
Nekem pl azok a céljaim, hogy vagy gyereket akarok, vagy utazni vagy vállalkozást. Mindegy melyik csak legyen meg valamelyik.
Míg a páromnak nincs semmi. Ő csak tévézni akar, játszani a gépen és egy nyugis életet az anyjánál.
Ami engem idegesít,mert mellette nem tudom az én célomat megvalósítani anyagi gondok miatt, miatta.
Ő 22 éves én pedig 20

Akkor nem gondolod, hogy nem illetek össze?
Ez nem igazán szokott változni, sőt egyre rosszabb lesz. Ő beleposhad a kényelmesbe, te meg majd egyre jobban szenvedsz, mert nem tudod megvalósítani vele amire vágsz.

"anyagi gondok miatt, miatta."
Felháborító

Sajat peldaval szolgalok.
Mikor en voltam 20, akkor ismerkedtem ossze egy korombeli kislannyal.
Szep es jo is volt minden kikapcsolodas es szorakozas egyutt. Sok mozi, kirandulas,stb. Viszont masok voltak a celjaink. En mindig szerettem elterulni a tv elott a ps-en jatszani valamit. nagyon be tudott szippantani 1-1 sorozat is. Kb ez erdekelt meg a szex. (talan ezert a kijelentesert nem kerulok at masik kategoriaba) szoval kb ennyi erdekelt. Eszembe se volt,hogy nagy karrier terveim legyenek. Megbecsult melom volt akkoriban a varosi onkormanyzatnal. Nem tortem a fejem azon,hogy tobb legyen. Telt mult az ido es vegul rajottunk,hogy nem vagyunk egymashoz valoak. En tulsagosan komolynak es unalmasnak véltem egy ido utan. 0 pedig engem egy celtalan, tervek nelkuli , "élj a mának" kategoriaba sorolt be. Vege is lett kozel 6 ev utan. Utolag visszagondolva egesz jol birtuk addig. Tanulsag... lehet huzni halasztani,de ha nem vagytok egymashoz valok akkor a vege kulon utakon fog vegzodni.
Ennek kb 15-6 eve. En most jutottam el oda,hogy vannak celjaim,hatarozott elkepzelesem a jovot illetoen. Azota 2 kapcsolatom volt( 5 es 6 evesek). A mostani párom mellett mar azaz igazi tokos belevalo ferj lettem akire lehet szamitani. sajat vallakozast inditottam. Teljesen megvaltoztam. De nekem ido kellett hozza.
Koszi hogy meghallgattatok :)
csak meg egy gondolat. Lehet,hogy tul koran ismerkedtem ossze az elejen emlitett lannyal. ha most talalkoznank tuti,hogy maskepp lenne. vagy nem :) mar sosem derul ki.

Van, akinek az a célja, hogy kényelmes életet éljen!
Lehet neked ezt nehéz felfogni, de mindennek ára van, a te céljaidnak is.
Ezért szokott sok gyerekes irigykedni x idő után a gyerekmentesekre és azokra, akik nem törtetnek, mert nekik agyrém az életük.
Csak onnan már nincs visszaút!
Keress egy másik olyan embert, aki még 30 évig hajtásban akar veled élni!

Csak a fő kérdésre válaszolva:
Van, akinek van valami hgátló tényező az életében (pl.: egy alapbetegség), ami miatt nem feltétlen tud célokat kitűzni magának.
Nálatok:
Beszéltél már vele erről? A vállalkozást együtt is tudnátok végezni: olyan vállalkozás lenne, ami a párodat is érdekelné?
"Utazz" virtuálisan a neten először. Majd amikor a vállalkozásod felfut, utána tudsz már valóban utazni.
Gyerekkérdés: te szeretnél, de ő valószínűleg nem, mert nincs felkészülve a gyereknevelésre, a szülőszerepre. Ezt mutatja, hogy ő elvan a kis saját világában.
Mit tudsz tenni?
A, Elbeszélgetsz vele, ütköztetitek a terveiteket. Ha nem lehet konszenzusos megoldást találni, akkor érdemes elgondolkodni, hogy ennek van-e hosszútávon értelme. Így max. a magad céljait fogod általa fékezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!