Mit árul el rólam, hogy a 40 feletti nők egyszerűen imádnak?
Megfigyeltem, hogy az ilyen anyám korabeli, 40, vagy inkább 50 feletti nők egyszerűen odáig vannak értem. Nyilván nem mindegyikük, de a többségük. Beszélgetnek velem, érdeklődve kérdeznek, mindig odajönnek hozzám, stb. Ezeknek nincs szexuális, vagy párkapcsolati tartalma, de valahol ott motoszkál az is a háttérben.
Ehhez képest a korombeli, vagy nálam fiatalabb nők kb. le sem köpnek. Egy jórészük még akkor is kifejezetten távolságtartó, ha csak egy sima udvariassági beszélgetést kezdeményezek. Ez pedig elszomorító, mert számomra a 40 feletti nők egyáltalán nem vonzóak.
A fenti tény mit árul el rólam, a személyiségemről? Miért van ez? Csak velem van így, vagy jellemző másra is?
32F
Majdnem te is 40 vagy,milyen anyád korabeli 40esekről beszèlsz..
Mit árul el ez rólad?
Azt hogy megragadtál fejben a huszas èveid elejèn. Nem fogtad mèg fel, hogy már közelebb állsz a 40es korosztályhoz,mint a 20ashoz. Fogadok csókolomozni, tecccikezni, ès nènizni is szoktál.
Nem. Azt szoktam mondani, hogy "Szeeeevusz! Szevusz főnök! Dá szép vagy!"
De jól megtippeltem. Lerí rólad hogy ilyen csókolomos nyomi vagy 😂
Ezt a dedóban szokás. Lassan 40 leszel, nem 4. Napszaknak megfelelően szoktak köszönni magázódás esetén. Nem csókolomozni teccikk tudni báttya. A néni meg nem a 40 èves korodbeli, hanem a 70+os, de őt se nagyon illik lenènizni.
Úgy szégyellem magam. Ne tessék haragudni! Mit tehetnék hogy jobban a kedvében járjak? Én semmi rosszat nem akartam. Ártatlan gyermek vagyok. 🥺
Hát, eddig talán egyetlen darab félig-meddig hasznos választ kaptam, ami a kérdésre válaszol...
Kösz, #6!
Lesz még több is?
17F
Átérzem. Korombéli lányokkal kijövegetek, de nem különösebben. A nálam 10+ évvel idősebbekkel pedig nagyon jól elvagyok. Ez így volt egészen kiskorom óta is.
A korombéliekkel mem voltam jóban, sőt. A tanáraimmal, szülőkkel meg mindig jól elvoltam.
Nem régen voltam angol nyelvvizsgázni. Ott volt egy csajszi meg az anyja. Az anyjával nagyon jól elbeszélgettem amíg vártam hogy behívnak szóbelizni, a lánya néha mosolygott amikor mondtam egy viccet, amin az anyja nevetett.
Kicsit elvont jelleg vagyok. Elég femininnek tartom magam. Érdekel a divat, szeretek pletykálni, főzni, szeretem a színes dolgokat, stb. Meg elég filozofikus és romantikus jelleg is vagyok. Sajna korombéliekkel nem igazán lehet ilyenekről beszélni, dehát ez van.
Kár hogy nem vagyok egy MILF rajongó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!