Mit árul el rólam, hogy a 40 feletti nők egyszerűen imádnak?
Megfigyeltem, hogy az ilyen anyám korabeli, 40, vagy inkább 50 feletti nők egyszerűen odáig vannak értem. Nyilván nem mindegyikük, de a többségük. Beszélgetnek velem, érdeklődve kérdeznek, mindig odajönnek hozzám, stb. Ezeknek nincs szexuális, vagy párkapcsolati tartalma, de valahol ott motoszkál az is a háttérben.
Ehhez képest a korombeli, vagy nálam fiatalabb nők kb. le sem köpnek. Egy jórészük még akkor is kifejezetten távolságtartó, ha csak egy sima udvariassági beszélgetést kezdeményezek. Ez pedig elszomorító, mert számomra a 40 feletti nők egyáltalán nem vonzóak.
A fenti tény mit árul el rólam, a személyiségemről? Miért van ez? Csak velem van így, vagy jellemző másra is?
32F
" anyám korabeli, 40"
. Hm... téged hány évesen szült az édesanyád?
Csak hogy pontosabb választ tudjak adni.
#1 Rendben, jogos...
Pontosabban fogalmazva: 40-éves kortól, az anyám korabelieken át, egészen a nagymamákig (de őket nem számoljuk).
Nem mondhatnám, hogy ne lennék az. Igaz, "klasszikusabb" vonalat képviselek, de nem mondhatnám, hogy ne lenne divatos.
Nem tudom, én sehol nem kerülök kontaktba ilyen nénikkel.
Ellenben az, hogy 30 éves korom óta a 18-22 éves lányok imádnak, ténylegesen érdekel, ezért lehet másfelé nem figyelek.
"Nem tudom, én sehol nem kerülök kontaktba ilyen nénikkel."
Ismerős. 1999 és 2012 közt én sem nagyon találkoztam ilyennel.
Üdv. Ambrus
#7 Az talán kicsit túl fiatal korcsoport, viszont még mindig előnyösebb a 40+-osoknál (bár ízlés kérdése).
Én pedig a fiatalokkal nem kerülök kontaktba. Mondd, te hol találkozol ilyen korúakkal? Bulikban?
Utazás, net, tinder, konferenciák, egyetemi tanítás, cégem fiatalokat célzó eseményei, stb stb. Messze ez a legaktívabb korosztály, azért nem olyan nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!