Mire gondolnak ilyenkor azok a tipikus "flegmázó" nők? Miért jó ez nekik?
Nő vagyok, szétment a nadrágomat tartó öv ma a munkahelyen. Van viszont egy táskám, aminek a pántja két kis kapocsban végződik. Levettem a táskáról, legkisebbre húztam, befűztem a nadrág bújtatójába az övem helyett, és összekapcsoltam a két csatját, mintha övcsat lenne.
Egyik kollégám végignézte, nem mondott rá semmit, csak furán lesett rám. Mutatom neki, hogy szétment az övem, és ezt a megoldást találtam rá ki gyorsan (tökéletesen illeszkedik rám, ha lehúzom a pólóm, nem is látszik hogy nem rendes öv van rajtam).
Egy másik kolléganőm erre beszól nekem, hogy "ez nagyon gáz. Nincs rendes öved, vagy mi?" - miközben ő is végighallgatta és végignézte, ahogy a szétesett övemet kicseréltem más opcióra, hogy ne essen le a nadrág rólam.
Legszívesebben megkérdeztem volna tőle, hogy ő tudott volna-e 10 mp-en belül jobb megoldást kitalálni vasárnap délben a munkahelyen, vagy csak ekkora paraszt, hogy még a betonba is beleköt. De mivel egy helyen vagyunk, muszáj normálisnak maradnom mindenkivel.
Azok a nők, akik ezzel a fintorgó, flegma nézéssel indokolatlanul beszólnak másnak, azok mi celbol teszik, miért jó ez nekik? Nem lett volna egyszerűbb nem mondania semmit?
(Tudom, ez "életem legnagyobb problémája" - csak most az felhúzta az agyam és muszáj voltam egyrészt kiírni most magamból gyorsan, másrészt próbálok belelátni ilyenkor az emberek fejébe, hogy ezt most miért csinálta.
Illetve szerintetek tényleg igénytelen vagyok, amiért ma így kell hordanom a nadrágomat?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!