Mit jelent, ha egy tanar oran nagyreszt egy hallgatonak mondja az anyagot?
Ugy ertem, hogy persze van hogy korbenez a termen meg a tobbi diakon, de nagyreszt csak az egyik diakot nezi mikozben tanit.
(Egyetem)
Annak sokkal élvezetesebb, könnyebb előadást tartani, akin látszik, hogy komolyan ott van fejben, figyel és érdekli a dolog. Sokszor tartottam előadást, leginkább egyetemen, és ott is éreztem ezt magamon. Plusz löketet ad, amikor látom/érzem, hogy még mindig figyelnek, az ilyen hallgatósággal én is fel szoktam venni a szemkontaktust.
De a másik oldalon is voltam, nem is egyszer. Sokan mondták már, hogy aktívan szokásom olyankor figyelni, és olyan alkalmakkor valóban velem tartották a legtöbbször a szemkontaktust a professzorok, tanárok. Amikor lankadt a figyelmem, untam a dolgot, az előadó is más emberre fókuszált onnantól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!