Hogyan tudnám visszanyerni az emberek iránti bizalmat?
Az elmúlt évek során adtak jócskán okot arra, hogy ne bízzak meg bennük. Azt azonban tudom, hogy az se jó ha a legminimálisabb bizalom sincs meg irántuk.
Hogyan lehetne ezen változtatni? Nektek, hogy sikerült? Valamennyi bizalom azért legyen.

Mindkét hozzászólóval egyetértek. Vannak de én sose találkozok velük, ha mégis nem számít mert nem vagyunk egymás életére ráhatással.
Én alapvetően próbálok semlegesen állni mindenkihez mégis kevés esetben érzem úgy hogy kialakulhatna bizalmi kapocs. Legtöbbször éljátsszák sajnos. Nem tudom miben lenne jobb ha pozitívabban tudnék hozzáállni.

A bizalom nagyon fontos, szerintem is.
De ez ne legyen feltétel nélküli, a bizalom nem egyenlő a szeretettel.
Aki kiérdemli, akit kiismersz, akire te is számíthatsz.
Ha bajban lennél, aki segítene.
Akivel kapcsolatban nem érzed ezt, abban nem is feltétlen baj ha nem bízol.
És persze meg kell ismerni az ember társainkat. Én pl. ismerek olyat, aki tudom hogy kapkodva dolgozik, de bízom benne mert tudom hogy mit és milyen mértékben tud jól csinálni. El fogja rontani, de mivel tudom, bízhatom benne mert pont azt teszi amire számítok. Azaz a bizalom sok esetben rajtad is múlik.
Ismeretlenül meg tétfüggő, biztosan nem adnék valakinek százezret kölcsön akit ma ismertem meg, hacsak nem tudom lekáderezni. Ha le tudom, az én módszerem az, amiben bíznom kell. Azaz a bizalom sok esetben áttételes, amennyire magamban, az eszközeimben, az emberismeretemben bízom, annyira másokban.
Nah, sikerült jól megbonyolítanom :)

Kovidnál úgyis belénk verték a távolságot.
Komoly összefüggések!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!