Ha nem szeretem a gyerekeket és a kisgyerekes szülőket, rossz ember vagyok?
Alapjáraton a normális gyerekekkel nincs bajom, de mikor meglátok ilyen hogy mondjam szépen, lecsúszott, vagy szegény szülőket esetleg még üvölt is a gyerekük illetve gyerekeik attól herótom van. Nem értem minek kell magát reprodukálnia annak akinek éppen jut a betevő falatra, annak a gyereknek nagyon nehéz lesz talán ez az oka nálunk is így volt hogy csak bevállalt anyám engem is meg bátyámat is felelőtlenül és talán ez jön elő bennem.
Vagy pl van egy kollégám akit nem szeretek mert egy nagyképű fa$z és mióta gyereke lett azt hiszi letett valamit az asztalra holott ehhez nem kell nagy tehetség hogy valaki gyereket csináljon… Emiatt rossz ember lennék?
Neked nem is a gyerekekkel meg a szülőkkel van bajod úgy am bloc,hanem az amúgy is tökfej kollégával, meg azokkal, akiknek a döntéseit nem érted.
Ha szeretnél tenni érte, hogy kevesebb nyomorgó sokgyerekes cigány család legyen, akkor támogasd az Igazgyöngy Alapítvány fogamzásgátlási programját. Az a lényege, hogy megismertetik a nőkkel a fogamzásgátlási lehetőségeket, és utána segítenek személyre szabottan választani, segítenek kifizetni, megszervezni (pl. ha valakinek a spirál a jó megoldás, az egyben nagyobb tétel, plusz el kell jutni az orvoshoz felhelyeztetni stb.)
Ha a nyomorszéle blogra rákeresel, van több poszt arról, hogy miért probléma a fogamzásgátlás a legszegényebbek körében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!