Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy ha elfáradok...

Miért van az hogy ha elfáradok akkor jobban bírom a munkát ?

Figyelt kérdés
12 órában dolgozok . Reggel annyira lusta vagyok úgy kb délután 2 ig . Estère már úgy èrzem hogy èn mèg szeretnèk dolgozni ès rengeteg energiám lesz . Mèg otthon takarítok vagy elmegyek kondiba is pedig kemény fizikai munkát végzek egész nap.

2023. okt. 4. 11:31
 1/3 A kérdező kommentje:
Ma pihenő napos vagyok és itt a dél lassan de én még az ágyban vagyok olyan lusta vagyok . Amikor nem dolgozok akkor egész nap egy lustaság vagyok még a boltba sincs erőm elmenni nem hogy kondiba . De egy jó kis 12 órás műszak után jól èreznèm magamat 😔😆
2023. okt. 4. 11:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Detto így vagyok. Tegnap reggel a főnököm megkérdezte, biztosan én akarom-e kezelni a gépet, mert nagyon ramatyul festek, olyan fáradt voltam. 13. órámban voltam, amikor az új műszaknak bejött egy feladat és önként maradtam segíteni még nekik, annyira felpörögtem estére. 14 órát voltam bent tegnap :D a reggel mindenkinek nehéz, valakinek több időbe telik magához térni, valakinek kevesebb, szerintem csak ennyi a titok. Pihenőnapon én is délig lustálkodom.
2023. okt. 4. 11:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Ugyanez. Amikor 8-8ig nyomtam, én is a vége felé, 2-3 közt, de legkésőbb 4re már energiabomba lettem.

Ilyen mentális felépítésünk van.

2023. okt. 4. 18:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!