Mièrt utánoznak? Es miért szólnak meg?
Pl beszólnak hogy de ronda a csizmám(barna hímzett bőr), erre 1 hét múlva meg olyat besz magának ami nekem van.
Anyám meg minek rakom fel a hajam csattal? Higy nézel ki.
Erre aztán felfogatja magának a haját csattal.
Vagy miért rágom a körmöm .inek van az ujjam a számban hogy néz ki.
Aztán mikor jön a palija ugyanezt csinálja.
Vagy atrendezem a lakást bámul a szomszed aztan ő is átrendezi.
Felszedtem a ház elol a szemetet nagyjábol erre neki áll felszedni ő is mikor jön a pasija es ugy adja elő magát mintha őt èrdekelné a tiszta környezete.
Aztán ramszoltak hogy állandoan mosok megy nálam a gép, zavarja, erre elkezd ő is állandoan mosni és azt terjeszti magárol ő milyen házias.
Engem lehordanak mindig aztán elkezdenek utánozni!
Vagy kitaláltam egy uj sminket, erre bnőm másnaptol ugyanugy festi magát es azt akarja nekem beadni hogy ez az ő stílusa ő találta ki.
Vagy felvettem kendőt a derekamra masik bnőm is leutánoz es az is ugy adja elő magát hogy ez a saját stílusa.
Mért utánoznak es hordanak engem le?
Mièrt lenne falu?
Család, szomszèdok, barátnők a téma.
Szinte mindenhol kapom a lehordásokat, megbántàsokat, de aztán meg utánoznak amit tudnak.
Olyanokat meg soha hogy pl.jó a sminked nekem is tetszik, jó a hajad, hogyan csináltad meg, jó ez a csizma, hanem kiröhögnek gúnyolnak aztán meg leutánozzák.
En nem ugy hordtam soha. Csak nincs a googlen az ahogy en. Csak shortosat találtam.
En passzos nadrágokra teszem féloldalasan meg stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!