Miért vagyok bunkó és miért utálok mindenkit ?
Figyelt kérdés
Ha valakivel beszèlgetek nem érdekelnek az èrzèsei sőtt az sem amit mondd. Nem tud èrdekelni senki sem . A munkahelyen már attól ideges leszek hogy emberek között kell lennem . Havalaki közeledik felèm akkor ellököm . Az meg hogy èn lefeküdjek valakivel is az egyszerűen nem megy , ha hozzám èr már menekülök.2023. okt. 2. 21:36
1/14 anonim válasza:
pszihopata vagy
esetleg depressziós
De lehet hogy csak öszinte, és visszahúzodó.
2/14 anonim válasza:
Szerintem keress fel egy pszichológust mert ez láthatóan zavar téged, kihat az életedre. Mi nem tudhatjuk miért vagy ilyen, talán szociopata vagy (bár akkor nem éreznéd ezt problémának) vagy félsz kapcsolatba lépni másokkal nehogy megsérülj stb.
4/14 anonim válasza:
Szerintem ez nem bunkosag, a sok toxikus ember a kornyezetunkben ezt valtja ki...
A bunko az nalam a lekezelo, hulyenek nezo, hazudozo ugyintezo vagy penztaros. Az olyanokat mindig feljelentem a fonokeiknel. Ha rosszul tesz valamit, panasz jegyzokonyvet is irok. :)) Akkor en most bunko vagyok? Nem, nem hinnem!
5/14 anonim válasza:
En azt gondolom, hogy mindenki tartsa meg maganak az egyeni szoc problemait, ne terheljen vele masokat. Aki pedig rohadek manipulativ, hazudozo, jatszmazo ember, az megerdemli a buntetest!!!
6/14 anonim válasza:
Ja meg a masik bunko az ferfiban a basaskodo, "envagyokajani" ledominalo tipusu. Ismertem egy ilyen bunko vallalkozot, aztan felnyomtam a NAVnal. Meg a NEBIHnel is. Erdemes kiprobalni, nagy megkonnyebbulest ad. Aldas. :)))
7/14 anonim válasza:
Pacsi: nagyon hasonlóan viselkedem én is.
A munkámból adódóan taszít már az ember maga. Másrészt van egy megoldatlan problémám, ami miatt is így viselkedek. Részben valóban a gyerekkor is befolyásoló e téren.
8/14 anonim válasza:
Egy kicsit autisztikusnak is tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!