Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek ha úgy érzem...

Mit tegyek ha úgy érzem képtelen leszek teljesíteni az új munkahelyemen?

Figyelt kérdés
A héten fogok kezdeni az új munkahelyemen 3 hónap kihagyás után. Másnak is volt már új munkahely előtt amolyan imposztor szindrómája? A családtagjaim azt mondják ha felvettek, akkor biztos elég képzett vagyok ahhoz, hogy betanuljak, de maga a környezet is komolyabb és szigorúbb, mint azt én az előző munkahelyemen megszoktam. Volt már valaki hasonló szituációban és mikor volt a vége?
2023. okt. 2. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig így éreztem és mindig kiderült,hogy sokkal alkalmasabb vagyok rá,mint gondoltam.Úgyis elmagyaràzzák,mit kell csinálnod.
2023. okt. 2. 21:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezen mind átesünk. :)
2023. okt. 2. 22:52
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Szar vagy, életképtelen, nem ilyen nyomikat kéne alkalmazni.
2023. okt. 2. 23:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi akkor se ha nem vagy alkalmas. Voltam ilyenekben. Mindig kiderült hogy mindenki borzalmas, főleg a főnökök. Kivéve a mostani munkahelyemen.
2023. okt. 3. 00:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Voltam ilyenben, de nem adták át a munkakört (aki helyett mentem, az már nem volt ott, a másik két p...csa pedig semmiben nem segített).

Nem a szakmai részével volt gondom, hiszen messze képzettebb voltam náluk (és az elődömnél is), hanem egyszerűen helyi dolgokat elhallgattak, semmi infót nem adtak át.

EGy hónap után eljöttem.

2023. okt. 3. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!