Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek az Ildikó...

Mi a véleményetek az Ildikó névről? Nektek tetszik?

Figyelt kérdés

Nem azért kérdezem, mert a gyerekemnek adnám, még mielőtt valaki hülyének nézne. 😅😂

Csak annyi Ildikót ismerek, hogy listát lehetne írni róluk.

Ennyire felkapott név (volt)?

2023. szept. 30. 21:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik, volt/van ilyen ismerősöm.
2023. szept. 30. 23:23
 12/21 anonim ***** válasza:
63%

Alapjában véve tájékozott, de néhol szétszórt személyiséget takar.

Inkább idősebb nők (60-as, 70-es korosztály) viselik.

Értik és szereti a humort, de nem mindig nevetnek.

2023. okt. 1. 01:56
 13/21 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Hát nekem a matek tanárom Ildikó, ő most a 40-es éveiben mozog szerintem, 10 éves ikerfiai vannak.

Az iskolaigazgatónk is Ildikó, ő egyébként nagyon szép és csinos nő, akkor az egyik szomszédunk sógornője is Ildikó, meg még nagyon sokat ismerek, de most nem sorolom fel. 😁🤣

2023. okt. 1. 08:52
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyik kedvenc női nevem.
2023. okt. 2. 19:34
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Én egyetlen Ildit ismerek, ő a mentorom volt az első munkahelyemen, kb. 35 éves lehet most. Egy csupaszív, intelligens, kedves nő, imádtam a keze alá dolgozni.

Azelőtt én is azt hittem, hogy öreges név, de hozzá nagyon illett, pedig mikor együtt dolgoztunk, akkor volt 27 éves, és kinézett kb. húsznak :D Azóta ilyen lánynévként is el tudom fogadni az Ildikót. Ráadásul mostanában ritka, millenial vagyok, és 20-30-as korosztállyal dolgozom együtt, tobzódunk a Hannákban, Petrákban, Dórákban, Ildikóval ebben a korosztályban még nem találkoztam. Pár évtizeddel ezelőtt lehetett gyakori név. Ugyanúgy, mint az Ella, nagymamám hívják így, én róla nevezném el a gyerekem, és azóta se jött divatba, egyetlen egy Ellával találkoztam, aki 30 alatt van, nagymamám pedig megélte, hogy őt "Kettes Ellának" hívták az osztálytársai, mert ősszesen négy volt belőlük az osztályban.

2023. okt. 2. 19:41
 16/21 A kérdező kommentje:

Na, nekem gimnáziumban pontosan volt egy Bodza nevű osztálytársam, de igazából nem Bodza a neve, hanem Napsugár, csak az anyja azt "parancsolja" mindenkinek, hogy Bodzának hívják. :D

Ő csendes, kedves, nyugodt, segítőkész csajszi egyébként, mindig elég jóban voltunk, bírtuk egymást.

2023. okt. 2. 21:40
 17/21 A kérdező kommentje:

Igen, mostanában mindenki Hanna. 😂😂

2023. okt. 2. 21:41
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Az Ella nagyon szép név és kicsit sem öreges szerintem.

2023. okt. 5. 21:58
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Szép az ella, viszont régen már volt egyszer divat. Jóval régebben, mint az Ildikó.
2023. okt. 6. 00:49
 20/21 anonim ***** válasza:
Szép név,de régies.
2024. ápr. 9. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!