Mi a véleményetek az Ildikó névről? Nektek tetszik?
Figyelt kérdés
Nem azért kérdezem, mert a gyerekemnek adnám, még mielőtt valaki hülyének nézne. 😅😂
Csak annyi Ildikót ismerek, hogy listát lehetne írni róluk.
Ennyire felkapott név (volt)?
2023. szept. 30. 21:49
1/21 anonim válasza:
Én kettő korombelit ismerek, idősebbek között többet. Szerintem szép név amúgy.
2/21 anonim válasza:
Ősi magyar név. Magyar embernek magyar neve legyen. Tehát az Ildikó tökéletes választás egy magyar lány csecsemőnek
3/21 anonim válasza:
Nem rossz, de fiatal Ildikót nem ismertem eddig soha.
4/21 anonim válasza:
Az én környezetemben mondjuk kevés az Ildikó, de talán a 70-es években volt a legnagyobb divat. Nekem egyébként nem tetszik ez a név, mindig a lábikó jut eszembe róla.
5/21 anonim válasza:
Nem irritáló.
Pl ha van egy szép csaj aki Ildi, nem kezdek el automatikusan negativ tulajdonságokat társítani hozzá.
De ha van egy szép csaj aki olyan névvel van mondjuk megáldva hogy Mia vagy, Bodza vagy Amira vagy dzsesszika, megint más lenne valahogy az egész "összkép" róla.
6/21 anonim válasza:
Ha lesz lányom ez lesz a 2.neve.Különösebben nem tetszik ez a név olyan semleges,de két fontos személyt is így hívtak az életemben akik rengeteget segítettek nekem. Egyik az általános iskolás tanárnőm a másik az orvosom.
8/21 anonim válasza:
Nem csúnya név, de tényleg nagyon semleges, ezért nekem nem jön be.
9/21 anonim válasza:
Az 1967-ben születettek között a 3. leggyakoribb női név volt. (Wikipédia)
Nekem tetszik, mivel pozitív tapasztalatom van a névvel, nagynéném is így hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!