Kiből ábrándultál ki a legjobban az életed során? Mi volt az oka?
Család,rokon,barátok,ismerösök,szerelem,bármi!Átcseszés hátbaszurás ilyesmi.Ki hogy reagált rá?
Lehet bárki.
Egy feltétellel: bárki
- pl:
- család
- rokon
- barát/barátnő bármilyen értelemben pl szerelmesed, szeretőd vagy baráti szint
Meghülyítenek, kígyóznak mögötted, hátba szúrnak meg hasonlók.
Ezek után milyen lépéseket tettetek?
áhh ez nem helyén való beszéd 10-es
nincs az a remek ember akit egy 10 órás műszak, megcsalás, hátfájdalom, lábfájdalom nem hoz ki a sodrából és beszél hulyeségeket.
emberek vagyunk
Munkáltatókból, kollégákból, szóval úgy általánosan a magyar elmegyógyintézet szintű munkahelyekből.
Ezen kívül a pasikból, hogy mindegyik csak a hasznát keresi, természetes vonzalomnak nyoma sincs. Kb állásinterjú szintű "randik". Folyamatosan a jobbnál is jobbat keresik a többnyire lelakott faszik, aztán csodálkoznak, hogy 20 év múlva sem sikerült megtalálni.
3.
Nem egy háztartásban éltetek vagy ez hogy?
A reptér miatt üzen tehát távol alszik, de főzet, vasaltat magára?
11 A probléma hogy ez következmény és nem okozatt.
-Minek tanulni, majd rocksztár leszek....
-Előttem már 5 másik embert megcsalt, de velem biztos más lesz....
-Szürövizsgálatokra járni vagy csak a legalapvetöbb munkavédelmi dolgokat betartani minek??? Én kemény vagyok.....
Aztán ha megemlited nekik hogy ha az előző 5 alkalommal nem müködot, akkor szerinted most miért fog müködni? Akkor mindenki be van sértödve.
Apámból. Kisgyerekként nem láttam annyira át, hogy hitegetett.
18 évesen megkeresett, manipulált hogy írjak alá egy papírt neki (lelkileg zsarolt is, öngyilkossággal) hogy ne kelljen gyermektartást fizetnie. Végül anyukám is beadta azt a papírt, de ő úgy hogy neki fizessen, így apám papírja érvénytelen lett.
Mindig kibújt minden felelősség alól. Nem törődött velem, nem érdekeltem. Van 3 féltestvérem, mind fiúk.
Igazából sosem támogatott, nem vett részt az életemben. Alkoholista, dohányzik. Engem nem akart támogatni, de ez a két dolog mindig belefért neki.
A fizetés alól is próbált kibújni, nem bejelentéssel, állami cégből való kilépéssel, stb.
De! Amint lesz időm és pénzem, megváltoztatom a családnevemet is. ❤️
Elengedtem, megbocsájtottam neki. Az ő függősége miatt nem akarom magamat mérgezni. :)
12-es megértelek.. abszolút
én későn kezdtem el a pályát 26 évesen.. és ledöbbentett hogy 5-7 év korkülönbséggel is úgy kezeltek a melóhelyen mint egy 10 évest :D csakmert fiatalabb voltam.
nem kell 18 nak lenni hogy zöldfülű kisgyereknek tartsanak abszolút. Ezt utálom :/ nem csaj vagyok de azért át tudom érezni milyen lehet.
A randi részhez meg annyit, hogy az összes ember ilyen.. gondolj erre. te is a tökéleteshez közeli embert keresed, valld be. Mindenki.
16-os ez durva!! sajnálom öreg..
A névmegváltoztatás... a korábbi felmenőid is jussanak eszedbe nem igaz? biztos jó ötlet? mindenkinek van egy idiota rokona családtagja.. de kár lenne a "családfát" kukázni... szemenköpnénk az őseinket. Ők nem várnának mást tőlünk csak hogy azt az egy dolgot tartsuk meg, ennyi marad belőlük.
erőt!
Három emberből:
Egy gyerekkori barátomból, aki minden nőt elmart mellőlem. Aztán, amikor szóvá tettem neki a viselkedését, megsértődött és mindennek lehordott engem az ismerősök előtt. Gyakorlatilag lejárató kampányt indított ellenem.
Az első szerelmemből, mert megcsalt. Utána rábeszélt a bátyám és a barátaim, hogy adjak neki egy második esélyt, de már két nappal később megint megcsalt. Ez rányomta a bélyegét utána minden párkapcsolatomra, mert bennem maradt, hogy úgyis félre fog lépni az aktuális párom...
Édesapámban, aki 36 évig azt tanította nekem, hogy soha nem szabad feladni, mert a rossz dolgokat mindig jók követik: "olyan nincs, hogy mindig csak lefele". Aztán öngyilkos lett.
Szüleimből.
Hazug, hitegető, egoista, bántalmazó férgek.
Sosem bocsájtok meg nekik, pedig lassan nagyszülő korba érek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!