Mi történik akkor, ha kikértem egy büféből valamit, majd miközben készítették elmentem, és nem vettem át, nem fizettem ki?
Elmentem biciklizni, és elfelejtettem kaját vinni, a vége felé már kb éhen haltam, út közben láttam egy kocsmát, gondoltam bemegyek, az egész helynek nagyon rossz hangulata volt már alapból is, egy lepukkadt szarnak nézett ki, már akkor ki kellett volna jönnöm.
De bementem, kértem, és mintha egy motel filmbe cseppentem volna be, mindenki furcsán nézett rám, volt bent 3 rossz arcú ember, azok elkezdték nézegetni a biciklim, elkezdtek kérdezgetni, hogy honnan jöttem, mennyire messziről, a tulaj alig akart válaszolni, látszott, hogy kb utálja, hogy ott vagyok, szóval amikor bement a romok közé, ami gondolom a konyha volt akkor már elgondolkodtam, hogy lelépek, de amikor láttam, hogy egyre közelebbről méregetik kint a biciklim, gyorsan kimentem, felültem a biciklire és izomból eltekertem :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!