Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szeretettek korán, reggel 7...

Szeretettek korán, reggel 7 előtt kelni?

Figyelt kérdés

2023. szept. 29. 10:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%
Nem, az egész napom 💩 ha hajnalban kell kelnem.
2023. szept. 29. 11:44
 12/18 anonim ***** válasza:
75%
Akkor ébredek amikor hajnalodik.
2023. szept. 29. 12:12
 13/18 anonim ***** válasza:
68%

Szeretek, 5-kor kelek minden második héten, most az utóbbi időben pont napkelte volt, amikor indulok itthonról, minden reggel azt láttam a villamosról, meg szeretem ilyenkor a csendben meginni kint a kávémat az erkélyen, szóval azt szeretem a korán kelésben, hogy lassan indul be a nap, nyugodtan, míg amikor későn kelek, akkor már mindenki pörög az utcán :D

Érzésre semmi különbség nincs, ha később kell kelnem, akkor nyilván később is fekszem le, tehát az ébredés utáni 10 percben így is, úgy is fáradt vagyok még, de szerencsére hamar felébredek rendesen.

2023. szept. 29. 13:56
 14/18 anonim ***** válasza:
65%
Csak nyáron ill. még októberig, télen pedig utálok.
2023. szept. 29. 20:01
 15/18 anonim ***** válasza:
66%
Ha nem kelek fel legalább 6ig akkor úgy érzem,hogy elveszett a nap.
2023. szept. 29. 21:44
 16/18 Senior Séf ***** válasza:
84%
Télen hatkor, nyáron ötkor kelek. A reggelt kint töltöm, és begyűjtöm a napi dopaminadagomat. Utána indulhat a nap.
2023. szept. 30. 19:06
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha munka miatt kell, akkor nem, viszont, ha hazautazás, vagy kirándulás, egyéb utazás miatt kell, akkor nincs vele gondom, majdhogynem szívesen kelek korábban.
2023. okt. 3. 16:50
 18/18 anonim válasza:
100%

Én 4 órakor kelek fel.

Igazából nem is tudom hogy miért,de valahol azt olvastam hogy a koránkelés nagyon jót tesz a közérzetnek.

Amúgy a kérdésre válaszolva, igen nagyon szeretek korán kelni

2023. okt. 4. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!