Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyes emberek miért bolondulna...

Egyes emberek miért bolondulnak bele az időjárásba?

Figyelt kérdés
Naponta látom, hogy akárcsak a focidrukkerek egyes meteorológiai poszt alatt anyázzák, szidják egymást, mintha bármelyik ember is tehetne arról, hogy épp egy adott időjárási helyzet beragad hosszabb időre és nem billen ki, mint most a szeptemberi nyár. Nincs már kínzó hőség, de nappal igazi meleg nyár van, mi ezzel a baj? Látom, hogy sok ember írja, hogy végre megérkezhetne már az ősz és a hideg. Abban mi a jó ha már el kell kezdeni fűteni és esik, fúj a szél? Értem én, hogy évszakok jönnek-mennek és legyen évszakhoz illő idő, de azért ebben a drága világban senkinek se hiányzik, hogy befűtsön és energiát pocsékoljon.

2023. szept. 28. 20:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

"Le fog állni a golf-áramlat hamarosan, majd fázhattok még sokat :)"

ennek miért örülsz ennyire? te szívnál vele a legnagyobbat ha leállna

2023. szept. 28. 23:57
 22/26 A kérdező kommentje:
Én a telet utálom annyira, hogy tőlem örökre eltűnhetne, pont ellenkező okokkal érvelve amiket írtál :)
2023. szept. 29. 00:16
 23/26 A kérdező kommentje:

21

Sajnos én szívnék, de valóban le fog állni, mert nagyon gyenge és már ketyeg az óra. Az nálunk hosszú zord telet, rövid nagyon forró nyarat okozna, azaz télen, -30, -40, nyáron +45.

2023. szept. 29. 00:18
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

"Nade azt összehasonlítani, hogy egy helyett 2-3 réteg ruha kell rád azzal, hogy más most gyenge, szédeleg, esetleg olykor az összeesés határára kerül, hááát...."

Több réteg ruha van rajtam télen, és mégis fáj a bőröm (mintha tűkkel szurkálnák), és kontrollálhatatlanul remegek. Egy élmény, mikor pl. hosszabb ideig kell várni a buszra. Nem beszélve arról, hogy hogyan tudnak fájni a végtagjaid a hidegtől.

De egyébként mindenhol ez megy, benne vagyok főzős csoportokban, és emberek képesek azon vérre menni, hogy hány percig fell főzni a tojást. És nem, nem az van, hogy "aha, szerintem hat percig, mert én úgy szeretem, ha folyós a sárgája" "Értem, én viszont keményen szeretem, szerintem nyolc percig jó főzni", hanem akinek egy picivel másabb az ízlése, az egy idióta. És ugyanez megy, mint itt (az én válaszom is rommá lesz pontozva a nyáron gyengélkedők által), hogy van A Helyes Szempont, ami nyilván az én szempontom, ahonnan én látom a világot, ahogy én tapasztalom a dolgokat, viszont annyira bizonytalan mindenki a saját szempontja érvényességében, hogy ha jön valaki, aki leírja, hogy ő pedig más szemszögből látja, akkor neki a polák k..va anyját.

2023. okt. 1. 23:33
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Adok eszet mert van nekem sok feleslegesen . Ha normalis volnál nem irsz ki ostoba kérdést . Neked optimális a tartós 25 cfok és felette . Az eső a viz a létezés feltétele ami nincs már hetek óta , a hőség az aszály nem . A tél amit utálsz nem létezik, 2 éve állandó melegrekordokkal zajlik novembertől márciusig . A hideg nem okoz hőgutát légszomjat agyvérzést sivatagot kialvatlanságot ingerlékenységet migrént áru terméskiesést vízkorlátozást . Tavasz nyár váltakozik folyamatosan . A hőségimádó barmok ki vannak akadva ha néha beborul . Az komplett idióta aki 20 cfok esetén befűt . Lehet tapsolnod mert szeptemberben egyszer esett , 2 hetig semmi eső nincs kilátasban . Akkor se pattogj amikor extra vízdijat és silány termést veszel. A féreg szúnyog jelenlét állandó, jó vakaródzást .
2023. okt. 2. 12:14
 26/26 anonim ***** válasza:
49%
Golf áramlat leállása annyire hiteles mint az energia káosz kőolajválság amit 90es évektől 2012 re jósoltak a kutató szakemberek . Semennyire .
2023. okt. 2. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!