Mit jelent az a szimbólum, amit többen szoktak mutatni: a mutatóujj és a középső ujj V alakot formál, a többi ujj a tenyérbe hajtva és a kézhát a másik ember felé néz?
Találtam valamit, csak nem szeretném, ha törölnék a hozzászólást.
Here's where things start to get a little dicey, because even though this gesture looks like a peace sign, it couldn't be farther from it. The innocent two fingers get naughty when you bring the tongue into play, changing the meaning of the sign. If you hadn't already guessed, this one is suggestive of oral sex.
Itt a harmadik:
Tehát a V ebben az esetben vagina. Ti erről hallottatok már?
Csak azért kérdezem, mert az unokaöcsém szokta mutatni, de szerintem azt sem tudja, hogy mit jelent, csak másokat utánoz.
Én pedig nem voltam biztos abban, hogy mit jelent.
#13. Oké. Hát ő a nyelvét - hála Istennek - nem szokta odarakni.
De szerintem nem tudja, hogy mit jelent, különben biztosan nem csinálná.
Csak ugye van az a szimbólum is, ami szerint a csúccsal felfelé mutató háromszög a férfi szimbóluma (akár fallosz), a csúccsal lefelé mutató háromszög pedig a nő jelképe (méh).
És ez utóbbira is emlékeztet, ezért hajlamos vagyok azt vélni, hogy mégis közé van a "V" mint vagina jelentéshez. :(
Ez pedig így nagyon közönséges.
És szomorú, hogy sokan csak mutatják és közben azt sem tudják, hogy miket jelenthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!