Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem ellentmondásos hogy...

Nem ellentmondásos hogy valaki nagyon sokáig akar élni és szuper egészségesen él, közben meg életveszélyes dolgokat művel?

Figyelt kérdés
Pl. Valaki teljesen cigi, alkoholmentesen él, egészségesen táplálkozik, mindennap sportol, kijelenti hogy 120 évig szeretne élni. Közben meg a facebook profil alapján befagyott várfalakon ugrál, motorozik, stb.
2023. szept. 28. 08:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ui.: Miért olyan meglepő számodra, hogy égő házba is bemennek a tűzoltók? 🤔🤷🤦

[link]

2023. szept. 28. 08:41
 12/18 anonim ***** válasza:
77%
Egyébként balesetek bárkivel történhetnek. A fitnessedző hölgy rutinos mászó volt, csoportokat vezetett. Most akkor én se menjek ki az utcára, mert magukat Sennának képzelő G.w.M-ek száguldoznak a közutakon? Csak egyszer kell rosszkor rossz helyen lenni, rosszul lépni.
2023. szept. 28. 08:44
 13/18 anonim ***** válasza:
81%
Láttam egy nagyon érdekes adást a DaVinci csatornán a kockázatvállalásról, érdekes volt. Sajnos nem tudom ide belinkelni neked. Lehet, hogy te sokkal több kockázatot vállalsz az élet bármely más területén, neki meg ez volt az egyetlen, és más téren nem kockáztatott semmit. A dohányzók minden nap kockáztatják az életüket (más életét is) azzal, hogy esetleg rákosak lesznek.
2023. szept. 28. 08:48
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Megfelelő biztonsági intérkedésekkel és jó ellálással ezek nem életveszélyes tevékenységek.

Vagyis hat fejre esni, s eltörni a gerincet sima lépcsőzés közben is lehet...

2023. szept. 28. 09:02
 15/18 anonim ***** válasza:
24%

Amúgy halkan megsúgom, hogy a Darwin díj egy kva nagy kamu. Kb 2-3 valós eset van köztük, azok is kissé eltorzítva, a többi csak urbanlegenda, ami a világ töb bkülönböző pontján is fellelhető, azaz egyértelműen nem konkrét eset.

Tartalmas életet meg nehéz úg yélni, hogy nem csinálsz semmi izgit.

2023. szept. 28. 09:02
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Továbbra sem függ össze a kettő. Az egyiket az élvezetért csinálja az ember a másikat az egészsége miatt.
2023. szept. 28. 17:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Bírom ezt a Fitness edzős dolgot. Én magam "csak" túrázom, simán volt már 1-2 rosszabb lépésem ahol összetörhettem volna magam vagy meg is halhattam volna. A lakáson belül is leeshetünk a székről és kész a baj.
2023. szept. 28. 17:15
 18/18 anonim ***** válasza:
65%
Magyarok vagyunk: jellemzően nem gondolkodunk előre jól..
2023. szept. 28. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!