Miért lett divat az ellentmondásos kommunikáció?
Itt pl. arra gondolsz, hogy most nagy divat ezt a test pozitivity, hogy már az egészségtelenül elhízottak is azt mondják, hogy ők így vannak jól, így érzik magukat teljesnek, ezt hirdetik is egyre többen, egyébként pedig, ha azt mernéd mondani nekik, hogy a saját egészségüket veszélyeztetik ezzel a túlsúllyal, jobban tennék, ha lefogynának, akkor még ők lennének megsértődve?
Vagy mire gondolsz?
Miért lett divat a rébuszokban föltett kérdés?
Ahol nekünk kell találgatnunk, hogy mit is akar megkérdezni a kérdező.
Aminek az észrevételezése szintén önérzetes sértődésekkel szokott együtt járni.
2, szerintem az csak simán egy radikális ága egy alapból destigmatizálást megcélzó mozgalomnak. Kb mindennek van ilyen túltólt ágazata.
De valóban, Kérdező, mire gondolsz? Kifejtenéd? Hoznál pár konkrét példát?
Jó, akkor csak a Te kedvedért: ez Gyurcsánnyal kezdődött (ld. Őszödi beszéd), de 2010-ben Soros átadta a stafétabotot Orbánnak. Simicskával megtört kissé a lendület (ld. G*ci-gate), de azóta is töretlen a kitartás, és ezt a filozófiát a magyar érettségi módosításával, a kötelező erkölcstan/hittan bevezetésével mára már a fiatal felnőtt generáció is magának tudhat.
Remélem, segítettem.
Segítettél egy ötlettel hogy írjak rólad is egy kérdést. ;)
Köszönöm. <3
Kérdező, azt azért elmondhatnád, hogy EZ a kérdés pontosan miről is szól.
Senki nem hozta volna be a politikát, ha konkretizáltad volna a kérdést. Így viszont, hogy találgatnunk kell mire is gondolsz, így mindneki azt hozza be, ami eszébe jut.
Én sem szeretem, ha mindenbe behozzák a politikát, de itt most tök érthető volt, hogy behozták. Legalább valaki hozott egy konkrét példát, ha már te nem tetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!