Túlságosan merev vagyok?
Figyelt kérdés
Bevallom sose vonzott a lerészegedés vagy a buliba járás, családi okok miatt is nem szívesen nézek az alkoholra. Szégyelném ha annyira lerészegednék hogy ne tudjam mit csinálok, de mások ezt társaságban megjegyezték hogy én voltam az egyedüli aki nem ivott vagy csak néha egy keveset. Mintha kirekesztett lennék ilyenkor, persze alapból egy magányos alkat vagyok. Megvallom kiábrándultam olyan lányból akit kedves, okos és intelligens embernek tartottam, de ahogy megláttam miket művel részegen az sok volt. Ő is egy ilyen kissé visszahúzódó típus amúgy, de most akkor én lehetek az abszolút selejt emiatt, mert ez az egyetlen dolog amit sose akarnék hogy más lásson rajtam? Persze van még pár dolog amit szintén sose tennék, de néha úgy érzem ettől is valami elb.szott lennék hogy tiniként meg most sem izgat. 23f2023. szept. 24. 22:08
1/5 anonim válasza:
Teljesen rendben van hogy nem akarsz inni, ez a te döntésed.
Ami miatt kirekesztve érzed magad az valszeg azért van mert az alkohol általában extrovertáltabbá teszi az embereket körülötted és ha alapból visszahúzódó vagy akkor sokkal nehezebb ilyen légkörbe érvényesülni.
Próbálj olyanokat megismerni akik nem bulizni mennek hanem mondjuk társasozni.(persze lehet full más is ez csak egy példa)
2/5 anonim válasza:
Nyugi, ez nem azért van mert ők isznak te meg nem. Mélyebben van benned a probléma gyökere.
3/5 anonim válasza:
Sokan nem iszunk alkoholt buliban se egysltalan.
4/5 anonim válasza:
Én sem tudtam soha ránézni az alkoholra. És buliba is utáltam járni emiatt. Az eleje jó volt,aztán arról szólt az egész,hogy lerészegedtek a barátnőim és vagy sírtak,vagy mindenen röhögtek. És a hajnal már csak arról szólt,hogy ki hogy hány meg kit hogy támogatunk haza. Másnap meg ez volt a téma,hogy jaj de vicces volt ez. 35 vagyok és még mindig nem értem,mi abban a vicces,hogy valaki részegen hány és lábra állni sem bír. Ha-ha,tényleg marha vicces, komolyan.
5/5 anonim válasza:
Hidd el! Sok nő örülni fog neked!
(Nem gondolom, hogy ez merevség. Normális vagy.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!