Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Túlságosan befolyásolható...

Túlságosan befolyásolható vagyok, mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

Oké nem mindenben, de általánosságban az vagyok. Nem tudok határozott lenni egy véleményemben, vagy ha valamit szeretnék megcsinálni. A lelkesedésemet egy pillanat alatt le lehet törni. Ha pl megnézek egy filmet és tetszett, megnézem róla a kommenteket és valaki írja, hogy ez a film szar volt ezért és ezért, amibe én bele se gondoltam, máris más szemmel nézem és elkezdek egyetérteni vele, mert akkor biztos én gondolom rosszul. Vagy mondjuk tiktokon találok egy szimpi embert, de Redditen azt írják róla, hogy hülye meg a tartalmai szarok, akkor elgondolkozom és észreveszem én is a hibáit. De nagyobb dolgokban is ez van, pl tanulni szeretnék valamit, de azt mondják hogy ezzel nem lehet elhelyezkedni meg nem is menne nekem, akkor leteszek róla. Vagy pl egyedül elmennék más országba, de jön valaki azzal hogy biztos megerőszakolnak akkor nem megyek vagy keresek hozzá társaságot.

Hogy tudnék ezen változtatni?

2023. máj. 30. 08:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Veled semmi gond sincs. Nyilván egy kompromisszumkész, figyelmes és odaadó csajszi vagy. A környezeted viszont eléggé mérgezőnek tűnik.
2023. máj. 30. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!