Szeretitek a telet?
Imádom!
Annál jobb érzés nincs is,amikor szakadó havasesőben csúszkál az ember térdig feázott ruhában délután 5-kor vak sötétben fűtésszámlát fizetni a posta felé.
a tél nekem olyan, mint amikor becuccol hozzád a külföldről visszatérő rég nem látott haverod: az első egy-két hétben tökre örültök egymásnak, aztán rájössz, hogy annyira nagyon azért mégsem kedveled, hamarosan meg már csak azt várod, hogy mikor fog végre elhúzni.
szóval vannak benne dolgok, amiket szeretek, de jobban viselném, ha 3 hónap helyett csak 1 hónapig tartana.
Miért haszontalan az a válasz, ami azt fejezi ki, hogy utálja az ember a telet? Kötelező szeretni?
Én írtam, hogy továbbtekerném, mint a kazettás magnót. A télre írtam, azaz releváns a kérdéshez. Nem a naposcsibe árfolyamot írtam be mongol Tugrik pénznemben, hanem a téllel kapcsolatosan.
Amúgy a telet én úgy tudnám szeretni, hogy teszem fel december tizenvalahanyadika vagy huszadika körül elmennék egy olyan helyre, ahol nagy a hó, csillog, mint a Swarowski kristály a napsütésben, megmarad a hó, süt a nap és egy terméső és rönkből épült házban töltöm az ünnepeket úgy vízkeresztig vörösbort kortyolgatva és karácsonyozva a csajommal. Na ez így fasza lenne. De az, hogy borús az idő, latyak, sár van és így is menni kell dolgozni, hát ez a feeling nem tudom, kinek jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!