Nem csak rajtam múlik, de rajta vagyok, hogy jövőre valamivel jobb le
( nem anyago probléma, családi )
2023. szept. 24. 15:44
3/13 anonim válasza:
Hosszú idő után ez az első olyan páratlan évem, ami nem xar. De még nem kiabálom el, van még hátra pár hónap.
2023. szept. 24. 15:48
4/13 anonim válasza:
Amire volt ráhatásom, az tök jól sikerült eddig, azzal elégedett vagyok. Viszont a családom egyik ágán egyre rosszabb a hangulat (nem élek már velük), illetve sajnos haláleset is történt idén a szeretteim között. Úgyhogy volt nagy fájdalom és nagy öröm is.
2023. szept. 24. 15:50
5/13 anonim válasza:
Az egyik nagy álmom valóra vált (fehérhomokos pálmafás parton nyaraltam). Továbbá egy országos hírportál interjút készített velem. Jövőre is hasonló jókat kívánok magamnak.
2023. szept. 24. 16:15
6/13 anonim válasza:
Még mindig Orbán van hatalmon. Szerinted? -.-
2023. szept. 24. 16:36
7/13 anonim válasza:
Viszonylag nehéznek érzem ezt az évet, de ez már átlagosnak mondható az életemben, viszont jobban alkalmazkodok a szokásosnál, több belső kimondáshoz és következtetéshez értem el saját magamon belül, mint az elmúlt években, ez jó. 2024-ben azt várom magamtól, hogy ez a növekvő alkalmazkodásom mind növekedjen, és mind több nyugalom legyen bennem.
2024 év elején új személyit kell csináltatnom, mert lejár; abban reménykedem akkorra sikerül egy olyan frizurát csináltatnom, hogy a jövendőbeli személyi igazolványomat nyugodt lélekkel szedjem elő bármilyen ügyintézésnél.
2023. szept. 24. 17:36
8/13 anonim válasza:
Inkább rossz, nem kicsit
2023. szept. 24. 17:44
9/13 anonim válasza:
Egészen idáig jónak éreztem, de mostanában már minden szar, semmi nem jön össze, pedig őszintén azt hittem, hogy egy jó év lesz, az év első fele jól indult.
2024-től több jót várok.
2023. szept. 24. 18:16
10/13 anonim válasza:
Nagyon nagyon rossz nekem ilyen rossz évem már ritkán volt. A korona vírus éveiben sem volt ilyen rossz pedig nehezen viseltem hogy sok minden ki maradt. Már csak abban reménykedem hogy ebben a maradék 4 hónapban már ettől rosszabb nem lesz de már semmin sem vagyok meg lepődve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!