Egy színészt vagy egy sportolót ismersz el jobban?

Sportolót, de ott sem mindegyiket. Egy focista pl. senki a szememben, de egy küzdősport bajnok tiszteletet érdemel.
Persze vannak színészekből is kivételek, pl. Keanu R. a JW filmekkel odatette magát, ez nem a Barbie szint.

Úristen, ilyen hülye korlátolt embereket 😂😂
Egyik jobb, mint a másik 😂

Érdekes kérdés... Teljesen egyértelmű választ erre nem tudnék adni, ugyanis szerintem nem csak maga a karrier számít, hanem az ember is, aki mögötte van.
Ha egy sportoló mindent belead azért, hogy elérje a célját, és mindezt kemény munkával, alázattal, és kitartással teszi, akkor elismerem a munkáját. Ugyanez a helyzet a színészekkel is.
De ha van egy tehetséges sportoló/színész aki egyébként kérdéses dolgokat csinál, akkor hiába vérprofi, a szememben nem sokat ér.

Szerintem itt inkább emberi minőségről kellene szó legyen. Egy portás is lehet magasan kiemelkedő, felejthetetlen.
Meg egy sportoló vagy színész is lehet s€ggfej.
Nekem inkább az a szomorú, hogy magyarországnak a sport a fontos, a kultúra egy púp a hátán..egy szükséges rossz.
Kell mozogni sőt, de az agyat is kéne mozgatni elvégre az tesz minket emberivé. Természetesen állatiasnak lenni könnyebb.

Nincs értelme a kérdésnek.
Mindkettő tehetséget, komoly fizikumot, szellemi erőt, kitartást kíván.
Másik hasonlóság: rengeteg befektetés, és egyszeri siker, amit legfeljebb feljegyeznek.
De mindennap újra kell kezdeni a siker reményében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!