Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A legtöbb ember iszik kávét?

A legtöbb ember iszik kávét?

Figyelt kérdés

Én nem iszom és ezen szinte mindenki meglepődik :D

Ja és nem használok semmi mást arra hogy felébredjek max ébresztőórát, illetve várok kicsit hogy éberebb legyek :D

2023. szept. 22. 16:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
61%
Kavezas leginkabb az ismerkedesrol szol, en meg nem akarok ismerkedni senkivel
2023. szept. 22. 18:11
 12/17 anonim ***** válasza:
Ismerkedésről...???Lol Én sem iszok kávét, sem alkoholt, nem cigizek és nem sózok semmit. Ez persze sok embernek furcsa. De nyilván nekem meg az a furcsa, ha valaki nem szereti a motorokat, a kocsikat a küzdősportokat és teljes mértékben egészségtelenül él. De hát ízlések és pofonok.
2023. szept. 22. 19:13
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdés mit értünk kávé ivás alatt. Van amikor nem iszom rendszeresen, hónapokig eszembe sem jut, maximum vendégségben elfogadom, vagy ha beülök valakivel kávézóba ott iszom. Máskor meg volt, hogy naponta 3-4-et döntöttem magamba munkahelyen.
2023. szept. 22. 22:53
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi gond vele, ha nem iszol. Én iszom, mert szeretem az ízét és a hatása is jól jön, amikor reggel kómásan ébredek. Nagyon sokan kávéznak, de semmi gond nincs azzal, ha te nem iszol, sőt jó is, ha nem szoksz rá. Én pl már kicsit függő vagyok, mert ha nem kapom meg a reggeli adagom, akkor nyomott vagyok egészen addig, míg nem ihatok kávét. Cserébe pl nem dohányzom, alkoholt is ritkán iszok és ha erőltetik, akkor sem fogok ezen változtatni.
2023. szept. 22. 23:28
 15/17 anonim ***** válasza:
29%
Mert már fuggo vagy
2023. szept. 23. 03:36
 16/17 Szervizmérnök úr ***** válasza:
91%

Sokáig engem sem érdekelt, ismerem ezeket a csodálkozó reakciókat, amikor kínálgattak és nem kértem.

Pár éve kezdtem hobbiból kávégépeket szerelgetni, mivel nekem új volt a technika, jól jött egy kis változatosság.

Most is figyel két automata gép, hogy gombmyomásra támadjon.

De bármikor leállok hetekig sem iszom.

Az elvonási tünetek nem komolyak, pár nap depresszió, öngyilkos gondolatok (baromkodok), kibírható. Legutóbbi leállásnál szinte fel sem tűnt, egy kis délutáni álmosságtól eltekintve.

2023. szept. 23. 12:02
 17/17 Szervizmérnök úr ***** válasza:
Gombnyomásra...
2023. szept. 23. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!