Csak nekem van elegem abból, hogy még mindig nagyon meleg van?
Az egy dolog, hogy mostanában a telek is 1 hetesek, de volt, hogy karácsonykor konkrétan tavaszi idő volt, de azt nem tudom elhinni, hogy mindjárt október van, és még nyári meleg van szinte.
Nem azt akarom, hogy legyen -10 fok meg folyamatosan eső, de valamennyit lehűlhetne már az idő :D
Újra felteszem a kérdést: mire jó a panaszkodás? Miért nem egyszerűbb alkalmazkodni és elfogadni azt, amire nincs ráhatásunk?
Én nem rinyálnék, mert mit érek el vele? Semmit. Felöltözöm, iszok meleg italt, eszek melegítő ételeket és mozgok, oszt kész. Az emberek utálják hallgatni, hogy a másik állandóan panaszkodik.
Megváltozik talán attól valami, ha panaszkodsz? SEMMI! Attól még ugyanolyan meleg marad az időjárás. Látod, semmi nem változott attól, hogy itt most panaszkodsz a meleg miatt.
"Augusztus pedig nyári hónap, teljesen természetes, hogy 30-32 fokos kánikula van."
Perpill 28 fok van, ez nyári, és nem őszi idő.
A 30 fok normális, a 36-37 fok, amik voltak, azok nem. És nem, nem természetes az állandó 32 fok sem. Néhány éve a 32 fokról még harsogott a média, hogy hőségriadó és a nyár legmelegebb hétvégéje. Most meg az a minimum, amit az emberek egy része elvár, mert 30 fok alatt már fázik.
Igen, tudom, éghajlatváltozás, attól, hogy tudom, még nem kell örülnöm neki. Se a környezetnek, se az embereknek nem tesz jót.
Kérdező, az én válaszomban mi a rinyálás? Ja, neked az a rinyálás, hogy nem értem, hogy az emberek miért panaszkodnak és nekik miért jó ezt csinálni? :D
Tessék, hogy ne lepődj meg nagyon:
A szeptemberi hónapot nézd, csak néhány kiragadott példa:
1991. 38,2 fok; 1986. 35 fok; 1908. 36 fok; 1959. 36,4 fok; 1970. 34 fok...stb.
De nyugodtan görgess lejjebb, de azokon se lepődj meg nagyon.
Nem újdonság, hogy ilyen meleg van ilyenkor.
ui.: Bocsi, helyesbítek:
1946. 38,2 fok; 1948. 35 fok; 1905. 36 fok; 1947. 36,4 fok; 1932. 34 fok...stb.
Nézd meg a nyári hónapokat is.
1947 szeptembere eléggé meleg volt. Tehát ezzel csak azt szerettem volna szemlélni, hogy nem újkeletű, hogy meleg a szeptember. Régen is voltak meleg őszök.
“ Néhány éve a 32 fokról még harsogott a média, hogy hőségriadó”
Ilyen mikor volt? :D
6-os
Ez jó ötlet, piacra dobom a tökös-halloweenes fürdőruhákat és kalapokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!