Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak nekem van elegem abból,...

Csak nekem van elegem abból, hogy még mindig nagyon meleg van?

Figyelt kérdés

Az egy dolog, hogy mostanában a telek is 1 hetesek, de volt, hogy karácsonykor konkrétan tavaszi idő volt, de azt nem tudom elhinni, hogy mindjárt október van, és még nyári meleg van szinte.

Nem azt akarom, hogy legyen -10 fok meg folyamatosan eső, de valamennyit lehűlhetne már az idő :D

2023. szept. 21. 20:26
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
41%

utálom a napfényt

2023. szept. 21. 22:36
 12/30 anonim ***** válasza:
63%
Nem, pont ilyen hőmérsékletet szeretem.
2023. szept. 21. 22:56
 13/30 anonim ***** válasza:
68%
1999 novemberében nyári idő volt.
2023. szept. 21. 23:00
 14/30 anonim ***** válasza:
52%
Ezek nagyon jó hőmérsékletek, főleg széllel együtt a mai. És így fűteni se kell, imádom.
2023. szept. 22. 00:30
 15/30 anonim ***** válasza:
2023. szept. 22. 00:51
 16/30 anonim ***** válasza:
6%

Én is utálom a meleget, 25 fok bőven elég lenne. Nevetséges, hogy túl szeptember közepén még mindig megy a ventilátor.

A melegnél csak a sok agyoniskolázott embert imádom, aki leírogatják, hogy 16 vagy 24 éve is volt ilyen meleg ilyenkor.

2023. szept. 22. 08:05
 17/30 anonim ***** válasza:
48%

Mindig megy a rinya. Ha túl meleg van, az a baj, ha elfogadható 25 fok körüli a hőmérséklet, az is baj, ha hideg van, esik az eső és fúj a szél, az is baj, ha -10 fok van az is baj...

Komolyan, ezért is utálom, hogy magyar vagyok. Ennek a népnek soha nem jó semmi. Mi a f..sz bajotok van azzal, hogy süt a nap, nem esik az eső és elfogadható 20-25 fok van? Nem gatyarohasztó 35 fokos kánikula van ilyenkor.

Remélem még nagyon sokáig lesz ilyen szép idő és ahogy látom az előrejelzést az Időképen, még jövőhéten is ilyen meleg lesz.

Kérdés: mire jó a panaszkodás? Miért nem egyszerűbb alkalmazkodni és elfogadni azt, amire nincs ráhatásunk?

2023. szept. 22. 09:22
 18/30 anonim ***** válasza:
34%

A meleget szeretem alapvetően, de amúgy már marhára unom a nyári ruháimat, hiányoznak a meleg pulcsik, nagy sálak, hasonlók. :D

+ gyűlölöm az ilyen meleg esős időt. A vízálló cuccaim elég melegek, szóval most választhatok hogy hőgutát kapok, vagy elázok ha esik…

2023. szept. 22. 09:30
 19/30 anonim ***** válasza:
9%

17, Ez az idő nagyon szép és kellemes, én jól érzem magam. Nagyon is jó lett volna ilyen augusztusban a hőguta helyett.

Csakhogy most mindjárt október van... cseppet sem normális ilyenkor.

2023. szept. 22. 10:31
 20/30 anonim ***** válasza:
60%

Mert, mi a normális? Amit te normálisnak gondolsz, már rég nem létezik. A klímaváltozás miatt a mostani időjárás a normális, ehhez kell hozzászokunk. Az ember tönkre teszi a saját környezetét, éghajlatát, aztán panaszkodik azért, mert szélsőségessé válik az éghajlat, amiről egyedül csak ő maga tehet.

Évek óta alig van hó télen, én ezt már elfogadtam, ez lett a normális. A nyarak egyre melegebbek. Én élvezem, hogy meleg van, mert semmi bajom nincs tőle. Élvezem, hogy kevésbé van hideg télen, mert utálok több kg ruhát magamra venni.

Lehet alkalmazkodni a megváltozott környezethez és nem panaszkodni.

Hérakleitosz is megmondta, hogy "Egyetlen állandó a változás maga."

Augusztus pedig nyári hónap, teljesen természetes, hogy 30-32 fokos kánikula van. A tavalyi évet hogyan élted túl? Pedig az sokkal melegebb nyár volt, mint az idei.

2023. szept. 22. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!