A MyHeritage DNS-tesztről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Próbáltátok? Milyen eredményeket kaptatok? Pontos? Meddig tudtátok visszavezetni a családfátokat?
+1 Ebben a tesztben melyik etnikumba sorolhatóak a magyarok? A kelet-európai, balkáni, közép-ázsiai vagy a finn gének jelentik az ősmagyar származást?
2023. szept. 21. 00:38
11/14 A kérdező kommentje:
Most így olvasgattam, és kiderült, hogy ezek a tesztek kb. 1200-ig tudják visszavezetni genetikailag, hogy hol éltek akkor az őseid. A magyarok akkor már rég a Kárpát-medencében voltak, úgyhogy gondolom balkáni meg kelet-európai DNS jelentheti a magyart. Persze aki mondjuk kun vagy más bevándorolt türk, annak adott a közép-ázsiai.
2023. szept. 22. 01:10
12/14 anonim válasza:
Miért jelentené a balkáni a magyart? Most is csak töredékünk néz úgy ki mint egy balkáni személy.
13/14 anonim válasza:
Mert mutass már egy tipik balkáni kinézetet. Nincs olyan
Én a teszt szerint 72 %-ban vagyok balkáni mégis hófehér a bőröm és inkább nézek ki orosznak.
14/14 A kérdező kommentje:
A görög külön van, ha arra gondolsz.
2023. szept. 22. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!