Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vevőnek hittek egy autószalonb...

Vevőnek hittek egy autószalonban! Mennyire csináltam hülyét magamból?

Figyelt kérdés
Főnököm küldött el egy szalonba, hogy a feleségének vásárolandó autó motorválasztékát segítsek összehasonlítani, ő nem ért rá és nem is ért hozzá. Elmentem a feleségével, ott mondtam is, hogy én alkalmazottja vagyok a hölgynek és segíteni jöttem. Aztán annyi ember volt ott, jöttek mentek, hogy a végén azt hitték én egy vevő vagyok. Ma úgy is hívtak fel, mert az én számom lett megadva, hogy egyeztessek. Nagyon furcsa volt nekem, ahogy jópofiztak velem, soha nem szoktam velem ilyen módon beszélni amúgy. Általában lenéznek. Már maga a luxus szalonban is kellemetlenül éreztem magam, kávéval kínáltak például, ilyen szép helyen még sose jártam. Nálunk a cégben még az ügyintéző csajok se szoktak kávéval kínálni minket egyszerű szerelőket. Most úgy érzem hülyét csináltam magamból, zavarban vagyok. Hogy olyan körben voltam ahol nincs ilyeneknek helye mint én. A telefonban mégegyszer elmondtam, hogy én csak segítek a főnököm feleségének, de utána is ugyanolyan szépen beszéltek velem. Mennyire néztek hülyének? Szerintetek kinevettek a hátam mögött? Attól tartok azt hitték, hogy én úgy csinálok mintha gazdag lennék, pedig mindent megtettem, hogy ne tűnjön így.
2023. szept. 20. 10:18
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
A feleség csinos 40-es végi amúgy, de eszembe se jut ilyesmi amit írtatok. Nekem is van párom!
2023. szept. 22. 12:25
 22/22 anonim ***** válasza:
Elkezdted már a vezeklést?
2023. szept. 22. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!