Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vevőnek hittek egy autószalonb...

Vevőnek hittek egy autószalonban! Mennyire csináltam hülyét magamból?

Figyelt kérdés
Főnököm küldött el egy szalonba, hogy a feleségének vásárolandó autó motorválasztékát segítsek összehasonlítani, ő nem ért rá és nem is ért hozzá. Elmentem a feleségével, ott mondtam is, hogy én alkalmazottja vagyok a hölgynek és segíteni jöttem. Aztán annyi ember volt ott, jöttek mentek, hogy a végén azt hitték én egy vevő vagyok. Ma úgy is hívtak fel, mert az én számom lett megadva, hogy egyeztessek. Nagyon furcsa volt nekem, ahogy jópofiztak velem, soha nem szoktam velem ilyen módon beszélni amúgy. Általában lenéznek. Már maga a luxus szalonban is kellemetlenül éreztem magam, kávéval kínáltak például, ilyen szép helyen még sose jártam. Nálunk a cégben még az ügyintéző csajok se szoktak kávéval kínálni minket egyszerű szerelőket. Most úgy érzem hülyét csináltam magamból, zavarban vagyok. Hogy olyan körben voltam ahol nincs ilyeneknek helye mint én. A telefonban mégegyszer elmondtam, hogy én csak segítek a főnököm feleségének, de utána is ugyanolyan szépen beszéltek velem. Mennyire néztek hülyének? Szerintetek kinevettek a hátam mögött? Attól tartok azt hitték, hogy én úgy csinálok mintha gazdag lennék, pedig mindent megtettem, hogy ne tűnjön így.
2023. szept. 20. 10:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nem néztek hülyének. Attól, hogy nem konkrétan tiéd lesz az autó, még általad kerül oda a pénz. Nem tehetik meg, hogy bunkók veled, mert te csak a szerelő vagy. Ha a főnököd megkérdezi, hogy viselkedtek veled és te negatívumokat mondasz, lehet, hogy máshol veszi meg az autót. Szóval igenis, nekik a te véleményed is fontos ahhoz, hogy el tudják adni.
2023. szept. 20. 12:08
 12/22 anonim ***** válasza:
61%
12 óra sarokban térdelés és napi 10 korbácscsapás egy hétig és feloldozásra kerülsz.
2023. szept. 20. 12:23
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Potenciális vevő képviselője vagy, persze hogy nyalnak neked. Figyeld meg mikor garanciába viszed vissza akkor vagy közönyösek vagy bunkók lesznek. Tapasztalat.
2023. szept. 20. 12:49
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

Te nagyon okos és művelt vagy hozzám képest.

Javaslom, hogy te legyél a világ bölcse.

2023. szept. 20. 13:54
 15/22 anonim ***** válasza:
80%
Mikor kigyullad a bmw szervízlámpája az első héten és te visszaviszed akkor nem lesz már kávé meg mosolygás.
2023. szept. 20. 14:23
 16/22 anonim ***** válasza:
Ez még mindig nem annyira kellemetlen, mint amikor boldog-boldogtalan biztonsági őrnek nézi az embert - és arra kényszerítik, hogy illően visszaköszönjön egy üzletben az oda belépő vásárlóknak. Sokszor jártam így, - nagyjából úgy éreztem magam, mint akire az Oktogonon rámutat ordítva egy vigyorgó vadidegen gyerek, hogy "Apa"! :D
2023. szept. 20. 15:31
 17/22 anonim ***** válasza:
58%

#14:

A véleményed egy tekintélyes idővallumban kalibrálható. A lelkivilágod viszont érdekes korcsosulásról tanúskodik.

2023. szept. 20. 18:01
 18/22 anonim ***** válasza:
89%

Ugyan már kedves Kérdező.

Kedvesek voltak veled, mert vásárlás ügyében jártál ott.

Azt is tudták, hogy Te csak kísérő vagy megfelelő műszaki tudással.

Egy tanácsadó.

Azért Téged hívtak fel,mert a Te számod tudták.

Senki sem néz hülyének abban az üzletben. Magyarországon igaz ritkán,de előfordul hogy kedvesen bánnak az embertársaikkal mások.

Örülj neki, hogy így bántak Veled,mert úgy tűnik, hogy Te az emberi kedvességhez nagyon nem vagy hozzá szokva.

😊😊😊😊😊😊😊😊😊

2023. szept. 20. 23:13
 19/22 anonim ***** válasza:
10%
A világ legnagyobb luzere vagy, hogy nem fektetted meg a nőt a hátsóűlésen.
2023. szept. 20. 23:35
 20/22 anonim ***** válasza:
#19 Honnan tudod, hogy néz ki a főnök felesége. A feleséget kísérte, nem az "unokahúgot".
2023. szept. 21. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!