Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Minden ember úgy èli az...

Minden ember úgy èli az èletèt, ahogy akarja?

Figyelt kérdés
Mármint lehetősèghez kèpest.Eldöntheti, hogy alkoholista lesz, drogozik, lop, csal, hogy korán hâzasodik, fiatalon válal gyereket, úgy èli le fiatal korát, hogy egy párja volt összesen, ès elkötelezi mellette, hogy szètbulizta a fiatal èveit? Ha igen, akkor másoknak joguk van azt mondani, hogy jaj te elcseszted az èletedet?
2023. szept. 20. 09:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%
Jogszabályok és morál keretein belül, igen.
2023. szept. 20. 12:47
 12/19 anonim ***** válasza:
46%

Senkinek nincs jog belepofázni mások életébe, nincs joga a kéretlen "tanácsokra", kéretlen véleményre.

Mert nincs igaza, mert nem látja át, mert a 99%-ára fogalma sincs és garantáltan nem tud segíteni a másiknak, viszont fájdalmat okoz neki és rombolja az önbizalmát.

Ez a kéretlen beleugatás igazából általában amúgy magáról a beleugatóról szól.

Nem bírja elviselni, hogy más másképp él, mint ő (vagy a többség), mert ha belegondolna, akkor meginogna a véleménye... Ezért jól leoltja a másikat, amivel növeli a saját egóját.

2023. szept. 20. 12:56
 13/19 anonim ***** válasza:
66%

12

Devizahiteles rokonaim nem kérdeztek meg és csak a felvétel után tudtam meg. Azóta sem értem, hogy miért nem kérdeztek... Közgazdász vagyok, ők pedig szoc. területen és asztalos területen dolgoztak. Most a vagyonkezelős projektben sínylődnek, elváltan, két gyermekkel...

Nem csak rossz indulatú és saját ego fényező tanács létezik!

2023. szept. 20. 13:05
 14/19 anonim ***** válasza:

13

Mondjuk ezt valahol megértem, mert konkrét érvekkel tudnád alátámasztani, konkrétan bizonyítható lenne és igen, a szakterületed.

Én sajnos az egófényező beleugatást kapom rendszeresen és engem nagyon rombol.

2023. szept. 20. 13:13
 15/19 anonim ***** válasza:

Azért vannak alapvető társadalmi elvárások, és íratlan szabályok.

Senki sem szereti se a drogosokat, se az alkeszeket.

2023. szept. 20. 19:16
 16/19 anonim ***** válasza:
Miért, nem úgy éli?
2023. szept. 21. 20:40
 17/19 anonim ***** válasza:
51%
Mert aki elcseszi az életet,az általában neked hisztériázik, panaszkodik,esegleg pénzt tarhál és ez rohadt idegesítő.
2023. szept. 22. 08:12
 18/19 anonim ***** válasza:

17

Éld te is úgy, ahogy akarod! Xard le!

2023. szept. 22. 09:06
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

17

Az a helyzet, hogy azt tapasztalom, hogy akit zavar a panaszkodás, azt azért, mert ő maga szeretne panaszkodni.

És igen, az én életem is elrontott, de általában az övék se jobb, de a beleugatás, ítélkezés megy.

2023. szept. 22. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!